Neler Yeni

Köpek Savar Cihazı Tavsiyesi

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Bak daha geçen gün yine yolumda yürürken gelip köpek bana saldırdı, benim suçum ne, hayatımda ilk defa gördüm o köpeği. Keşke zarar vermeden bu sorunu çözmenin bir yolu olsa ama o noktayı çoktan geçtik. Bu saatten sonra ya onlar bize zarar verecek ya da biz onlara, ben şahsen hayvanları ne kadar sevsem de bir vatandaşımın bile herhangi bir köpek tarafından saldırıya uğramasını istemem. Asıl ben senin gibileri anlamıyorum, işinize gelince hayvan hakları dersiniz ama insan haklarından haberiniz yok. Kaç tane çocuğu öldürdü bu canavarlar, ben koca adamım beni bile korkutuyorlar. O çocuklar okuluna, ekmek almaya nasıl gidiyor acaba bunu düşünmezsin sen işte.

Buyur daha 2 gün önce olan bir olay. Bugün o kadına oldu yarın sana, senin annene, kardeşine, karına, kızına olur.
Canavarlar mı ? başlayayım mi atmaya sana sadece son 4 saatte bir sürü hayvanlara yapılan şeyi ?? altında kalmaya hazır mısın bakalım hangisi daha fazla yaşanıyor , insanları öldürelim diyor muyuz ? şaka mısınız ya siz 3-5 saldırı oldu diye bütün hayvanları düşman ilan etmek nedir be ? Mahra denen kız çocugunun ölümüyle başladı bu olaylar söz de aile köpekler öldürdü dedi 3 tane dava açıldı farklı hususlardan hepsi beraat edildi ve aile suçlu bulundu sonra naptılar dernek kurdular Güvenli Sokaklar diye 2 yıldır hayvan düşmanlığı pompalıyorlar köpekler öldürdü diye meğer kendileri yapmış suçu hayvanlara attılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak daha geçen gün yine yolumda yürürken gelip köpek bana saldırdı, benim suçum ne, hayatımda ilk defa gördüm o köpeği. Keşke zarar vermeden bu sorunu çözmenin bir yolu olsa ama o noktayı çoktan geçtik. Bu saatten sonra ya onlar bize zarar verecek ya da biz onlara, ben şahsen hayvanları ne kadar sevsem de bir vatandaşımın bile herhangi bir köpek tarafından saldırıya uğramasını istemem. Asıl ben senin gibileri anlamıyorum, işinize gelince hayvan hakları dersiniz ama insan haklarından haberiniz yok. Kaç tane çocuğu öldürdü bu canavarlar, ben koca adamım beni bile korkutuyorlar. O çocuklar okuluna, ekmek almaya nasıl gidiyor acaba bunu düşünmezsin sen işte.

Buyur daha 2 gün önce olan bir olay. Bugün o kadına oldu yarın sana, senin annene, kardeşine, karına, kızına olur.
Yaşanan bütün saldırı haberlerinin %90 kurgu ve sahte olduğu en geç 1 aya ortaya çıkıyor buna ne demek istiyorsun ??

Zamanında işlerini yapmayan o sevgili belediyelerin bedelini neden hayvanlar ödüyor? neden suçlu hayvanlarmış gibi konuşuyorsun ? bir sürü köpekle karşılaştım bir tane saldırı ne bana oldu ne yakından şahit oldum çok enteresan gerçekten.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Canavarlar mı ? başlayayım mi atmaya sana sadece son 4 saatte bir sürü hayvanlara yapılan şeyi ?? altında kalmaya hazır mısın bakalım hangisi daha fazla yaşanıyor , insanları öldürelim diyor muyuz ? şaka mısınız ya siz 3-5 saldırı oldu diye bütün hayvanları düşman ilan etmek nedir be ? Mahra denen kız çocugunun ölümüyle başladı bu olaylar söz de aile köpekler öldürdü dedi 3 tane dava açıldı farklı hususlardan hepsi beraat edildi ve aile suçlu bulundu sonra naptılar dernek kurdular Güvenli Sokaklar diye 2 yıldır hayvan düşmanlığı pompalıyorlar köpekler öldürdü diye meğer kendileri yapmış suçu hayvanlara attılar.

Yaşanan bütün saldırı haberlerinin %90 kurgu ve sahte olduğu en geç 1 aya ortaya çıkıyor buna ne demek istiyorsun ??

Zamanında işlerini yapmayan o sevgili belediyelerin bedelini neden hayvanlar ödüyor? neden suçlu hayvanlarmış gibi konuşuyorsun ? bir sürü köpekle karşılaştım bir tane saldırı ne bana oldu ne yakından şahit oldum çok enteresan gerçekten.
Canavarlar, evet. İnsanlar zaten en canavar ırk, orası ayrı tartışma konusu. Hayvanlara yapılan kötü muameleyi savunmuyorum ben. İnsanları öldürelim demiyoruz çünkü mahkeme var, biri sana saldırırsa gidersin mahkemeye verirsin. Köpek sana saldırınca gidip dava mı açacaksın garip konta? 3-5 saldırı olmadı bu arada, sürekli saldırılar oluyor ve olmaya devam edecek. Ben şahsen köpeklerin insanlara zarar verdiği haberlerini çok daha fazla görüyorum. Ek olarak it tapar topluluğu bir ite dokunsan bile seni linç eder, tüm ülkeye haber yapar bak buna rağmen insana saldırı haberi köpeğe saldırı haberinden çok daha fazla.

Güvenli sokaklar derneği hakkında bilgim yok ama sokakların güvenli olmadığı kesin, bu güvensizliğin büyük bir bölümünü de köpekler oluşturuyor evet. Şahsen her köpeğin yerine 10 tane kedi, tavşan, sincap, kirpi koy kabul. Bana hayatımda 1 kere kedi saldırdı onda da küçükken oynarken yanlışlıkla kuyruğuna basmıştım, emin ol bugüne kadar köpekten çok daha fazla kediyle karşılaştım ama bir kere bile sebepsiz saldırıya uğramadım.

Haberlerin ise kurgu olduğuna inanmıyorum, en azından %90'ı kurgu değildir. Sana attığım haber nasıl kurgu olabilir, kadın hadi şu köpekleri salın da bana saldırıversinler mi dedi sırf haber olsun diye?

Zamanında işlerini yapmayan sevgili belediyelerin aslında işlerini yapamama sebebi yine it tapar topluluğu ve mama lobisi. Bunlar üzerinden büyük bir maddi kazanç dönüyor, gerçekten çok az kişi hayvanları sevdiği için tepki gösteriyor. Büyük mama lobisi başları var olayların %90'ında. Büyük mama lobisi de sizin gibi gerçekten hayvanları seven kişileri piyon gibi kullanarak milyonları götürüyor işte. Onlar yüzünden zaten bu olay çözülemez noktaya geldi, gün geçtikçe de daha kötüye gidiyor.

Ek olarak bu köpeklerin de %95'inin kötü şartlarda yaşadığı zaten belli. Mesela bak kediler çok daha şanslı, eğer bir kedi susuz kalmadıysa üstü her zaman temizdir, kendini temizler bakımını yapar gider sağdan soldan fare bulur avlanır, çok daha kendi işini görebilen bir hayvan, bu yüzden insana köpek kadar muhtaç değil. Ancak köpekler tam olarak insana muhtaç durumda, bu yüzden sokakta sefil halde yaşıyorlar, belki dilleri olsa konuşabilseler kendileri isteyecek uyutulmayı. Keşke onları hak ettikleri şekilde yaşatabilmenin imkanı olsa, ancak dediğim gibi bu mümkün değil :( Umarım ben ve benim gibilerin hayvan düşmanı olmadığını sana anlatabilmişimdir, biz sadece insanların zarar görmesini istemiyoruz.

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Semih Nas
Konuya bak şaka gibisiniz ya
köpekler pek şakacı değil ama bilgin olsun koparırsa affetmez

https://share.temu.com/Avl86c1ajOA temuda çok uyguna böyle aletler de var yorumları güzel fiyatına bakarsak düşünülür

birde bir bilgi vereyim temu sepet tutarını farklı bir ürünler doldurup ödemeden sonra iptal ederseniz sadece bu ürünün parasını ödeyip almış olacaksınız sadece bir tane şey için sepet tutarını doldurmak gereksiz harcama olurdu

Son düzenleme:

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
köpekler pek şakacı değil ama bilgin olsun koparırsa affetmez

https://share.temu.com/Avl86c1ajOA temuda çok uyguna böyle aletler de var yorumları güzel fiyatına bakarsak düşünülür

birde bir bilgi vereyim temu sepet tutarını farklı bir ürünler doldurup ödemeden sonra iptal ederseniz sadece bu ürünün parasını ödeyip almış olacaksınız sadece bir tane şey için sepet tutarını doldurmak gereksiz harcama olurdu
Tamam kardeşim şakacı değil sizin kitleye ne laf anlatsak az anlamıcanız çünkü bende karşılık olarak o hayvanların yaşadığı şeylerin aynısını yaşamanızı diliyorum o kadar.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Tamam kardeşim şakacı değil sizin kitleye ne laf anlatsak az anlamıcanız çünkü bende karşılık olarak o hayvanların yaşadığı şeylerin aynısını yaşamanızı diliyorum o kadar.
Seni tehdit eden ya da bir yakinin hic farketmez o an savunmak icin ne gerekiyorsa yapmaz misin? Bu da ayni sey, yolda duran kopegi kimse kalkipta taslamiyor (Insan kategorisinde sayilan.) Kendimizi savunmamiz lazim. Hayvan severlik kuduz bir kopege kurban gitmek degildir. Gerektiginde kendini savunmakta canilik degildir.

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Semih Nas
yok aynısını yaşamam insana akıl verilmiş kullansın diye bende aklımı kullanıp kendimi savunurum buna karışmak sana düşmez birgün aç can dostu minik köpekçiklerimiz ile sokak buluşmasına çık bakalım neler olacak :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Top Bottom