Neler Yeni

Korece R/L nasıl okunur?

SnareEcho

80+ Silver
Arkadaşlar Korecede R/L diye bir harf var. Şimdi bu R/L kelimenin başında ise R diye okunur. Hecenin aynı altına geldiği zaman da L diye okunur. Ama ben L harfinin nasıl olacağını anlamadım. Yani o hecenin altına geldiği zaman L diye okunur lafını anlayamadım. Bana bu altını çizdiğim şeyi anlatabilecek biri var mı?

Livaković

80+ Silver
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Arkadaşlar Korecede R/L diye bir harf var. Şimdi bu R/L kelimenin başında ise R diye okunur. Hecenin aynı altına geldiği zaman da L diye okunur. Ama ben L harfinin nasıl olacağını anlamadım. Yani o hecenin altına geldiği zaman L diye okunur lafını anlayamadım. Bana bu altını çizdiğim şeyi anlatabilecek biri var mı?
KOREARŞİVİ FORUMA HOŞGELDİNİZ

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Burada çok cevap alabileceğini sanmıyorum youtubeden derslere bak anlatırken söylerler yüksek ihtimal.
KOREARŞİVİ FORUMA HOŞGELDİNİZ
Komik olan kısmı anlatırsan bizde gülelim.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,176
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Demek istediğin R harfi ile L'yi mi ayırt edemiyorsun. Japonlar'da ayırt edemiyor. Mesela Light yerine Right anlıyorlar ama biraz ikisinin arasında telaffuz ediyorlar. Kulak alışmadığı için bunun izahı yok alışman lazım sürekli Recebim sarı lira vereceğim dinle anlarsın :D

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Arkadaşımız bir konuda ihtiyaç duyup bilen varsa diye soru sormuş, forum kurallarına aksi bir şey göremiyorum. Dalgaya vuran arkadaşı raporladım, moderatörler gerekeni yaparlar diye düşünüyorum.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
Hocam yanlış anlamayında bunu dil üzerine bir foruma sorsanız daha iyiydi buradaki insanların koreceyle ne işi olur sizce?

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Hocam yanlış anlamayında bunu dil üzerine bir foruma sorsanız daha iyiydi buradaki insanların koreceyle ne işi olur sizce?
Ön yargı çok kötü bir şey. ( Korece bilmiyorum) 🙃

Top Bottom