Korku filmi izleyebilecek cesaretim yok

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
558
Türk filmlerinde ya korku ya komedi filmlerini çok seviyorum ama darbe serisi siccin serisi falan hiçbirini izlemedim korkudan. Yanlış anlaşılmasın izlerken korkmuyorum filmlerin kurgusu sarıyor ama film bitince akşam olunca filmin etkisinde kalıyorum korkuyorum tuvalete falan gidemiyorum acaba musallat olacak mı diye korkuyorum bunu nasıl aşabilirim. Bir tanıdık çok izlersen başına iş açarsın demişti onunda etkisi var ne kadar yalanda olsa risk alamıyorum

Türk filmlerinde ya korku ya komedi filmlerini çok seviyorum ama darbe serisi siccin serisi falan hiçbirini izlemedim korkudan. Yanlış anlaşılmasın izlerken korkmuyorum filmlerin kurgusu sarıyor ama film bitince akşam olunca filmin etkisinde kalıyorum korkuyorum tuvalete falan gidemiyorum acaba musallat olacak mı diye korkuyorum bunu nasıl aşabilirim. Bir tanıdık çok izlersen başına iş açarsın demişti onunda etkisi var ne kadar yalanda olsa risk alamıyorum
Korku filmini sessiz izle

ben izliyom korku hikayeleri de dinliyom bir saatten sonra hepsinin basit klişeler olduğunu anlıyorsun etkisinde de kalmıyorsun

Mesele seste degilki görüntüde
Şöyle düşün onlar kurgu hepsini sen ben gibi insanlar oynuyor gerçek değil onlar oyuncu işi bu onların
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani görüntüler gerçek değil

ayni sorunu 1 yil once bende cekiyordum oyun oynarken veya yazi okurken yan ekranda izlemeye basladim ve yavas yavas etkisi gecmeye basladi tavsiye ederim.

cin filmlerden bende korkuyorum diğerleri fasafiso

Şöyle düşün onlar kurgu hepsini sen ben gibi insanlar oynuyor gerçek değil onlar oyuncu işi bu onların
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani görüntüler gerçek değil
Ya onda sorun yok işte ben izlerken korkmuyorum izledikten sonra korkuyorum

İnsan bilmediğinden korkar, eğer cinler hakkında daha çok şey bilseydin aslında cinlerden değil, kötü ins ve cinlerden aşırı olmamak kaydıyla korkmalıydın. Topyekün tüm cinlerden neden bu kadar aşırı korkuyorsun ki?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,835
Üyeler
183,472
Son üye
evrennc
Geri