Doc Psycho
80+ Bronze
Annabelle, Korku Seansı, The Nun gibi olanlardan önerir misiniz yani silah canavar falan olmayan tarzdan biraz daha dini
Annabelle, Korku Seansı, The Nun gibi olanlardan önerir misiniz yani silah canavar falan olmayan tarzdan biraz daha dini
Yerli mi hocam?Üç harfliler - beddua dabbe,siccin pek korku vermiyor ama bu film çok iyi hikayeside çok iyi kesinlikle izlemelisin
Yerli mi hocam?
Yabancı var mı önerebileceğiniz
Yabancı var mı önerebileceğiniz
Ben de sizin tersinize yerli filmler çok daha kötü gözler siyah bir cin tarzı bir şey benim size tavsiyem paranormal activity izleyin o zaman anlarsınız korku filmi nasıl oluyorHocam yabancılar pek korku filmi yapmıyor yani korku seansları var ama korkunç değil yerli filmler korku film sektöründe baya iyi
Ben de sizin tersinize yerli filmler çok daha kötü gözler siyah bir cin tarzı bir şey benim size tavsiyem paranormal activity izleyin o zaman anlarsınız korku filmi nasıl oluyor
Genel olarak müslüman bir ülke olduğumuz için ve Cinler gerçekten var olduğu için yerli korku filmleri daha etkileyici oluyor, tabi arkadaş müslüman mı onu bilmiyorum Ama dediğim gibi Dabbe 4 cin çarpması filmini açsın izlesin 2 saat eğer beğenmezse gelip burada yorum yazabilir Tabi ben gerçekte cinlerin nasıl bir şekilde insanlarla iletişim kurduğunu gördüğüm için korku filmi biraz abartı geliyor.Ben de sizin tersinize yerli filmler çok daha kötü gözler siyah bir cin tarzı bir şey benim size tavsiyem paranormal activity izleyin o zaman anlarsınız korku filmi nasıl oluyor
Hocam böyle altına ettirmelik değilde hikayesi daha çok beni cezb etmişti Death Note film olanı izlemeni tavsiye ederim güzeldi.Annabelle, Korku Seansı, The Nun gibi olanlardan önerir misiniz yani silah canavar falan olmayan tarzdan biraz daha dini
aga cinler benlede konuşsa dine geri donsem baya sogudum eskiden dindar olarak :/Genel olarak müslüman bir ülke olduğumuz için ve Cinler gerçekten var olduğu için yerli korku filmleri daha etkileyici oluyor, tabi arkadaş müslüman mı onu bilmiyorum Ama dediğim gibi Dabbe 4 cin çarpması filmini açsın izlesin 2 saat eğer beğenmezse gelip burada yorum yazabilir Tabi ben gerçekte cinlerin nasıl bir şekilde insanlarla iletişim kurduğunu gördüğüm için korku filmi biraz abartı geliyor.