Neler Yeni

Korku filmi önerisi

Doc Psycho

80+ Bronze
Annabelle, Korku Seansı, The Nun gibi olanlardan önerir misiniz yani silah canavar falan olmayan tarzdan biraz daha dini

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Annabelle, Korku Seansı, The Nun gibi olanlardan önerir misiniz yani silah canavar falan olmayan tarzdan biraz daha dini

Üç harfliler - beddua dabbe,siccin pek korku vermiyor ama bu film çok iyi hikayeside çok iyi kesinlikle izlemelisin :)

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
Dostum pek çok korku filmi izlemiş birisi olarak bana göre dünya üzerinde yapılmış en korkunç ve konusu güzel film Dabbe Cin Çarpması'dır. İzlemediysen %100 öneriyorum. Dediğim gibi dünya çapında bir korku filmidir. Kamera açıları ve sürükleyiciliği ile ara sıra hala açar izlerim.

Doc Psycho

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yabancılar pek korku filmi yapmıyor yani korku seansları var ama korkunç değil yerli filmler korku film sektöründe baya iyi :)
Ben de sizin tersinize yerli filmler çok daha kötü gözler siyah bir cin tarzı bir şey benim size tavsiyem paranormal activity izleyin o zaman anlarsınız korku filmi nasıl oluyor

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Ben de sizin tersinize yerli filmler çok daha kötü gözler siyah bir cin tarzı bir şey benim size tavsiyem paranormal activity izleyin o zaman anlarsınız korku filmi nasıl oluyor

Hocam izledim korktum ama zevk vermiyor güzel bir korku hissiyatı vermiyor insana

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
Genel olarak müslüman bir ülke olduğumuz için ve Cinler gerçekten var olduğu için yerli korku filmleri daha etkileyici oluyor, tabi arkadaş müslüman mı onu bilmiyorum 🙂 Ama dediğim gibi Dabbe 4 cin çarpması filmini açsın izlesin 2 saat eğer beğenmezse gelip burada yorum yazabilir 😀 Tabi ben gerçekte cinlerin nasıl bir şekilde insanlarla iletişim kurduğunu gördüğüm için korku filmi biraz abartı geliyor.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,471
İsim
Sarp Yılmaz
Hocam böyle altına ettirmelik değilde hikayesi daha çok beni cezb etmişti Death Note film olanı izlemeni tavsiye ederim güzeldi.

JoKeRsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Berat ünlü
Genel olarak müslüman bir ülke olduğumuz için ve Cinler gerçekten var olduğu için yerli korku filmleri daha etkileyici oluyor, tabi arkadaş müslüman mı onu bilmiyorum 🙂 Ama dediğim gibi Dabbe 4 cin çarpması filmini açsın izlesin 2 saat eğer beğenmezse gelip burada yorum yazabilir 😀 Tabi ben gerçekte cinlerin nasıl bir şekilde insanlarla iletişim kurduğunu gördüğüm için korku filmi biraz abartı geliyor.
aga cinler benlede konuşsa dine geri donsem baya sogudum eskiden dindar olarak :/

Top Bottom