Neler Yeni

korku oyunları neden sarmıyor

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer
re 2 oynuyordum nereye gideceğimi anlayamadım ve saçma bulmacalar var gibi geldi dead space remake de hiç sarmamıştı sevmek istiyorum önerisi olan var mı

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Korku oyunlarının temel amacı oyuncuyu korkutabilmek, gerginlik hissini yaşatabilmektir. Bu yüzden hikaye biraz ikinci plana atılır genelde. Belki siz bulmacalı oyunları sevmiyorsunuzdur. "At Dead Of Night"a bi göz atabilirsiniz. İçinde çok olmasa da bulmaca tarzı var.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Korku oyunlarının temel amacı oyuncuyu korkutabilmek, gerginlik hissini yaşatabilmektir. Bu yüzden hikaye biraz ikinci plana atılır genelde. Belki siz bulmacalı oyunları sevmiyorsunuzdur. "At Dead Of Night"a bi göz atabilirsiniz. İçinde çok olmasa da bulmaca tarzı var.
aynen öyle hocam bulmacaları sevmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence çok saçma bulmaca çözmeyi hiç sevmem ben normal aksiyon oyunlarındaki bulmaclar bile bayıyor beni

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,577
Üyeler
163,194
Son üye
shaydo
Top Bottom