KORKU OYUNU ONERI

onrebılecegınız korku oyunu varmı
gerılımı fazla olanları daha cok sevıyrum sımdı den tesekkurler
geçmişe dönelim uuuuuuu
slenderman minecraft yetimhane korku haritası
http://www.oyunskor.com/oyun/jeff-t...xMyU3QzE1OTYwMzM5OTM3MTMlN0MxNTk2MDMzOTkzNzEz bie bunu oyna galiba jeff the killerın oyunu vardı ama bgilmiorums
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

doom bam güm gırıstıgımz oyun degıl mı
evt

Resident Evil 7
evet cok gordum youtubede pekı bır sey dıcem bı oyun var sadece oyun korıdorda gecıyor evın korıdoru kapıyı gecınce yıne aynı korıdora cıkıyorduk o oyunun ısmı neydı

Bir tek bende mi oluyor bilmiyorum ama half life 2 korkudan bitirememiştim

evet cok gordum youtubede pekı bır sey dıcem bı oyun var sadece oyun korıdorda gecıyor evın korıdoru kapıyı gecınce yıne aynı korıdora cıkıyorduk o oyunun ısmı neydı
Bilmem. Neredeyse her korku oyununda olan bir klişe.

onrebılecegınız korku oyunu varmı
gerılımı fazla olanları daha cok sevıyrum sımdı den tesekkurler
Five nights at freddys, outlast serisi, Soma. Bu kadar biliyorum. Belki biraz dyning lights ama çok çok az.

Kimsenin önermediğini görünce şaşırdım baya.
Piyasada bulunan çoğu korku oyununu oynamış biri olarak söyleyebilirim ki beni en çok korkutan içimi ürperten psikolojimi zorlayan oyun
Amnesia: The Dark Descent oldu. Gerçekten bunu oynayınca diğer korku oyunlarının aslında korkutmadığını düşünüyorsun. Oyunda silah yok ve cam scare da yok oyunun tamamında garip bir şekilde içini ürpertmeyi hiç durdurmadan sürdürmeyi başarmışlar. Ayrıca hikayesi de çok başarılı. Oyun motoru da aşırı güzel oyundaki her şeyi elinize alıp etkileşime girebiliyorsunuz.

Beğendiğim ve tavsiye ettiğim diğer korku oyunları:
SOMA
Layers of Fear
(ilk oyunu)

Korku oyunu outlast tarzi olur onlara bak. Amnesia guzel bir de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,314
Üyeler
188,917
Son üye
Ahmet3166
Geri