Neler Yeni

Korona hastalığına yakalandım ?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bilinçsiz şekilde ilaç almayın. Vitamin kullanın, odayı havalandırın bol su için en kısa sürede iyileşeceksiniz. Geçmiş olsun.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz ey cemaat (!)
Geçmiş olsun kardeşim umarım hafif atlatırsın.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
Çok geçmiş olsun hocam bol bol vitamin almaya düzenli uyumaya bakın.
çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilinçsiz şekilde ilaç almayın. Vitamin kullanın, odayı havalandırın bol su için en kısa sürede iyileşeceksiniz. Geçmiş olsun.
bugün hastaneden geliceklermiş 15 yaş ve altına ilaç verilmiyormuş konuşucam teşekkür ederim

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Vay be ben daha hiç test bile yaptırmadım geçmiş olsun.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bugün hastaneden geliceklermiş 15 yaş ve altına ilaç verilmiyormuş konuşucam teşekkür ederim
Evet 15 yaş altındaysan hiiiç ilaç almana gerek yok. Büyük İhtimalle 1 haftaya hiçbir şeyin kalmayacak , geçmiş olsun.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
İlaçlarını kullan ve bal ve çörek otu tüketmeni tavsiye ederim. Amcam ingilizce ve Türkçe kaynakları okuyup söylemişti bana. Geçmiş olsun.

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
Usta öncelikle geçmiş olsun. Ben de aynı şekilde bugün karantinanın 10. günü
Dershaneye vs. gidiyorum toplu taşımayla dönüş fln yapıyordum covid olduğumu sabah çok yorgun, ateşli ve kemik ağrısıyla şüphelendim.
O gün dershaneye gitmedim hemen hastaneye gidip test yaptırdım. (yanlış kaydettikleri için 2. defa 45 derecedeki havaya rağmen yine gittim)
Malesef sonuç pozitif çıktı. Zaten şüphelendiğimiz için odaları vs. ayırmıştık.
Sağlık bakanlığı aradı ilaç göndereceklerini fln söyledi. İlacı daha dün akşam bitirdim. İsmi favira gibi birşeydi.
Tam düzeldik hadi inş derken malesef kardeşime de bulaşmış. Karantina süresi 7 gün daha arttı.
Kekik çayı,kekik yağı aile hekimimin önerdiği çinko hapı, çorba her türden , sağlıklı ve bol bol sıvı tüketmemi söyledi. Şuan günlük neredeyse 4 litreye kadar su içiyorum. Sık sık su içmek çok önemli vücuttaki toksinler atılıyor sonuçta
Umarım daha da uzamadan bu durum türkiye de yada dünyada biter
En üzücü durum ise covid olduğum günün ardından saat 23.00 gibi hem benim hem kardeşimin aşısı vardı.
iyileştikten 3 ay sonra vurunabileciğim bu da beni biraz korkutmuyor değil
dostum biraz uzun oldu kb allah şifalar versin
biraz içimi dökmek istedim

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
Usta öncelikle geçmiş olsun. Ben de aynı şekilde bugün karantinanın 10. günü
Dershaneye vs. gidiyorum toplu taşımayla dönüş fln yapıyordum covid olduğumu sabah çok yorgun, ateşli ve kemik ağrısıyla şüphelendim.
O gün dershaneye gitmedim hemen hastaneye gidip test yaptırdım. (yanlış kaydettikleri için 2. defa 45 derecedeki havaya rağmen yine gittim)
Malesef sonuç pozitif çıktı. Zaten şüphelendiğimiz için odaları vs. ayırmıştık.
Sağlık bakanlığı aradı ilaç göndereceklerini fln söyledi. İlacı daha dün akşam bitirdim. İsmi favira gibi birşeydi.
Tam düzeldik hadi inş derken malesef kardeşime de bulaşmış. Karantina süresi 7 gün daha arttı.
Kekik çayı,kekik yağı aile hekimimin önerdiği çinko hapı, çorba her türden , sağlıklı ve bol bol sıvı tüketmemi söyledi. Şuan günlük neredeyse 4 litreye kadar su içiyorum. Sık sık su içmek çok önemli vücuttaki toksinler atılıyor sonuçta
Umarım daha da uzamadan bu durum türkiye de yada dünyada biter
En üzücü durum ise covid olduğum günün ardından saat 23.00 gibi hem benim hem kardeşimin aşısı vardı.
iyileştikten 3 ay sonra vurunabileciğim bu da beni biraz korkutmuyor değil
dostum biraz uzun oldu kb allah şifalar versin
biraz içimi dökmek istedim
sorun yok yazman beni çok sevindirdi bende suyu yanımdan eksik etmiyorum abim de koronaya yakalandı ayrı odalara geçicez gecen kadar inşallah tekrardan çok teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hilmi Kara
Korona oldum malesef bugün test sonuçları geldi bu durumu daha önce yaşayan birisi varsa tecrübelerini yazabilir mi
ben geçirdim çok bir şey olmadı sadece garip bir koku gelmeye başladı kirli bez gibi aşırı rahatsız edici 2 güne geçti

Top Bottom