DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Bilinçsiz şekilde ilaç almayın. Vitamin kullanın, odayı havalandırın bol su için en kısa sürede iyileşeceksiniz. Geçmiş olsun.
çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun hocam bol bol vitamin almaya düzenli uyumaya bakın.
bugün hastaneden geliceklermiş 15 yaş ve altına ilaç verilmiyormuş konuşucam teşekkür ederimBilinçsiz şekilde ilaç almayın. Vitamin kullanın, odayı havalandırın bol su için en kısa sürede iyileşeceksiniz. Geçmiş olsun.
Evet 15 yaş altındaysan hiiiç ilaç almana gerek yok. Büyük İhtimalle 1 haftaya hiçbir şeyin kalmayacak , geçmiş olsun.çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bugün hastaneden geliceklermiş 15 yaş ve altına ilaç verilmiyormuş konuşucam teşekkür ederim
Aşılı mısınız? Çok geçmiş olsun hocam.Korona oldum malesef bugün test sonuçları geldi bu durumu daha önce yaşayan birisi varsa tecrübelerini yazabilir mi
değildim teşekkür ederimAşılı mısınız? Çok geçmiş olsun hocam.
sorun yok yazman beni çok sevindirdi bende suyu yanımdan eksik etmiyorum abim de koronaya yakalandı ayrı odalara geçicez gecen kadar inşallah tekrardan çok teşekkür ederimUsta öncelikle geçmiş olsun. Ben de aynı şekilde bugün karantinanın 10. günü
Dershaneye vs. gidiyorum toplu taşımayla dönüş fln yapıyordum covid olduğumu sabah çok yorgun, ateşli ve kemik ağrısıyla şüphelendim.
O gün dershaneye gitmedim hemen hastaneye gidip test yaptırdım. (yanlış kaydettikleri için 2. defa 45 derecedeki havaya rağmen yine gittim)
Malesef sonuç pozitif çıktı. Zaten şüphelendiğimiz için odaları vs. ayırmıştık.
Sağlık bakanlığı aradı ilaç göndereceklerini fln söyledi. İlacı daha dün akşam bitirdim. İsmi favira gibi birşeydi.
Tam düzeldik hadi inş derken malesef kardeşime de bulaşmış. Karantina süresi 7 gün daha arttı.
Kekik çayı,kekik yağı aile hekimimin önerdiği çinko hapı, çorba her türden , sağlıklı ve bol bol sıvı tüketmemi söyledi. Şuan günlük neredeyse 4 litreye kadar su içiyorum. Sık sık su içmek çok önemli vücuttaki toksinler atılıyor sonuçta
Umarım daha da uzamadan bu durum türkiye de yada dünyada biter
En üzücü durum ise covid olduğum günün ardından saat 23.00 gibi hem benim hem kardeşimin aşısı vardı.
iyileştikten 3 ay sonra vurunabileciğim bu da beni biraz korkutmuyor değil
dostum biraz uzun oldu kb allah şifalar versin
biraz içimi dökmek istedim
ben geçirdim çok bir şey olmadı sadece garip bir koku gelmeye başladı kirli bez gibi aşırı rahatsız edici 2 güne geçtiKorona oldum malesef bugün test sonuçları geldi bu durumu daha önce yaşayan birisi varsa tecrübelerini yazabilir mi