Korona Oldum

Ne güzel rekora koşuyodum ztn aşıda bulunmuştu ve an itibariyle korona oldum.Geçmiş olsununuzu alırım.Test yapmadan biliyorum.Babamın test pozitif aynı evde yaşıyoruz ve korona belirtileri var bende.Neyse yoldaşlar ben gg oldum siz korona olmayanlar rekora koşun ^^
1 buçuk yıla yakındır toplasanız evden 20 kere çıkmamışımdır. Varsa daha iyisi hayatına kapışırız beyler :D
Geçmiş olsun dostum.

QWEQWEQWEQWEQWEQWEQWE.
Olm yapma garnım.
Başlık ne öyle ya?

Ne güzel rekora koşuyodum ztn aşıda bulunmuştu ve an itibariyle korona oldum.Geçmiş olsununuzu alırım.Test yapmadan biliyorum.Babamın test pozitif aynı evde yaşıyoruz ve korona belirtileri var bende.Neyse yoldaşlar ben gg oldum siz korona olmayanlar rekora koşun ^^
Çok geçmiş olsun umarım iyileşirsin

Rekor halen bende :)

Geçmiş olsun kendine iyi bak ilaç kullan
18 yaş altına ilaç vermiyorlar.İlaçlar daha kötü yapıyor çünkü insanı.Genç yaşta olanların ilaç kullanmasını pek önermiyorlar zaten

Aynı odada saatlerce oturup virüs kapmayanlar var.
Mesela ben :) Ailedeki herkes pozitif çıktığında bende en ufak belirti bile yoktu ve hep yan yana ve temas halinde olmamıza rağmen negatif çıktım. Hemen teşhis koyma kendine , test yaptır ondan sonra karar ver geçmiş olsun yoldaş.

QWEQWEQWEQWEQWEQWEQWE.
Olm yapma garnım.
Başlık ne öyle ya?
ya deli olcam moderatörler qwe ve olm kelimelerini kaldırdı Screenshot_76.png

Mesela ben :) Ailedeki herkes pozitif çıktığında bende en ufak belirti bile yoktu ve hep yan yana ve temas halinde olmamıza rağmen negatif çıktım. Hemen teşhis koyma kendine , test yaptır ondan sonra karar ver geçmiş olsun yoldaş.
bi anneme söylerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,504
Üyeler
187,845
Son üye
K0R4Y_08
Geri