Neler Yeni

Korona Oldum

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ne güzel rekora koşuyodum ztn aşıda bulunmuştu ve an itibariyle korona oldum.Geçmiş olsununuzu alırım.Test yapmadan biliyorum.Babamın test pozitif aynı evde yaşıyoruz ve korona belirtileri var bende.Neyse yoldaşlar ben gg oldum siz korona olmayanlar rekora koşun ^^
1 buçuk yıla yakındır toplasanız evden 20 kere çıkmamışımdır. Varsa daha iyisi hayatına kapışırız beyler :D
Geçmiş olsun dostum.

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
QWEQWEQWEQWEQWEQWEQWE.
Olm yapma garnım.
Başlık ne öyle ya?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Geçmiş olsun kendine iyi bak ilaç kullan

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Anıl
1 buçuk yıla yakındır toplasanız evden 20 kere çıkmamışımdır. Varsa daha iyisi hayatına kapışırız beyler :D
Geçmiş olsun dostum.
geçen markete RP almaya çıktım 2021 deki en uzağa gidişim dibimdeki market

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Ne güzel rekora koşuyodum ztn aşıda bulunmuştu ve an itibariyle korona oldum.Geçmiş olsununuzu alırım.Test yapmadan biliyorum.Babamın test pozitif aynı evde yaşıyoruz ve korona belirtileri var bende.Neyse yoldaşlar ben gg oldum siz korona olmayanlar rekora koşun ^^
Çok geçmiş olsun umarım iyileşirsin

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Rekor halen bende :)

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Geçmiş olsun kendine iyi bak ilaç kullan
18 yaş altına ilaç vermiyorlar.İlaçlar daha kötü yapıyor çünkü insanı.Genç yaşta olanların ilaç kullanmasını pek önermiyorlar zaten

whoamii

80+ Silver
Aynı odada saatlerce oturup virüs kapmayanlar var.
Mesela ben :) Ailedeki herkes pozitif çıktığında bende en ufak belirti bile yoktu ve hep yan yana ve temas halinde olmamıza rağmen negatif çıktım. Hemen teşhis koyma kendine , test yaptır ondan sonra karar ver geçmiş olsun yoldaş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Anıl
QWEQWEQWEQWEQWEQWEQWE.
Olm yapma garnım.
Başlık ne öyle ya?
ya deli olcam moderatörler qwe ve olm kelimelerini kaldırdı Screenshot_76.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Anıl
Mesela ben :) Ailedeki herkes pozitif çıktığında bende en ufak belirti bile yoktu ve hep yan yana ve temas halinde olmamıza rağmen negatif çıktım. Hemen teşhis koyma kendine , test yaptır ondan sonra karar ver geçmiş olsun yoldaş.
bi anneme söylerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,681
Üyeler
166,413
Son üye
zento10
Top Bottom