Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Maalesef şu an alamıyorum sistemi ağustos Eylül gibi alacağım sanırsam cevabın için teşekkürlerBunu kimse bilemez ancak olanağın var ise stoklar tükenmeden ve dolar artmadan alabilirsin. Bunun yerine aynı fiyata daha iyi bir sistem de toplayabilirsin. SSD kullanmanı öneririm.
Yazın fiyatların ne olacağı belli değil. Para eline geçtiğinde piyasa fiyatlarına göre en uygun sistemi önerebiliriz.Maalesef şu an alamıyorum sistemi ağustos Eylül gibi alacağım sanırsam cevabın için teşekkürler
Dediğim gibi ağustostan önce geçmesi pek mümkün değil gibi ama geçtiğinde yeni bir konu açıp herkesin tavsiyelerini almayı düşünüyorum inşallah şans biraz benden yana olurYazın fiyatların ne olacağı belli değil. Para eline geçtiğinde piyasa fiyatlarına göre en uygun sistemi önerebiliriz.
Umarım, çoğu kişi pandemi sonrası fiyatların düşmesini bekliyor.Dediğim gibi ağustostan önce geçmesi pek mümkün değil gibi ama geçtiğinde yeni bir konu açıp herkesin tavsiyelerini almayı düşünüyorum inşallah şans biraz benden yana olur
Dolar Bi 6.5 6.2 falan olsa tadından yenmez ama bekliyoruz bakalım hep beraber göreceğizUmarım, çoğu kişi pandemi sonrası fiyatların düşmesini bekliyor.