Neler Yeni

Yardım MSI X870E MPG CARBON 18.500 TL'ye Alınır mı?

e398ci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat
Evet hocam elime ulaştı.
Tekrar hayırlı olsun hocam. Ben de sipariş verdim bu kartı. Sanirim yarin teslim edilir. Aslinda x870 tomahawk alacaktım ama stok yoktu. Fakat bugün baktım x870 tomahawk stok tekrar gelmis. 5000 tl fark var aralarında. İade edip tomahawk mi alsam bilemedim. Bu arada kasa olarak ne kullanacaksınız? Benim için biraz pahalı ama şunu düşündüm https://www.teknobiyotik.com/donani...bilgisayar-kasasi-beq-bgw63.html#!prettyPhoto ya da Amazon da fsp cut593 olan kasayı mi alsam çık kararsızım.

e398ci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat
Bu arada x870 tomahawk dgel x670e tomahawk mis yanlış görmüşüm.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,193
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Chipset'in hakkını vereceksen al geç, zaten fiyatı iyi üst seviye anakartların alıcı yok zaten fiyatlarını iyi tutuyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Erkin Ulaş İLYASOĞLU
Hayırlı olsun. Amazon üzerinden "online alışveriş yap" adlı saticidan mi aldınız? Ayrıca elinize ulaştı
Tekrar hayırlı olsun hocam. Ben de sipariş verdim bu kartı. Sanirim yarin teslim edilir. Aslinda x870 tomahawk alacaktım ama stok yoktu. Fakat bugün baktım x870 tomahawk stok tekrar gelmis. 5000 tl fark var aralarında. İade edip tomahawk mi alsam bilemedim. Bu arada kasa olarak ne kullanacaksınız? Benim için biraz pahalı ama şunu düşündüm https://www.teknobiyotik.com/donani...bilgisayar-kasasi-beq-bgw63.html#!prettyPhoto ya da Amazon da fsp cut593 olan kasayı mi alsam çık kararsızım.
Hocam aldığım kasa dünyanın en büyük kasası sanırım. Lian Li V3000 Plus
Mesaj otomatik birleştirildi:

Chipset'in hakkını vereceksen al geç, zaten fiyatı iyi üst seviye anakartların alıcı yok zaten fiyatlarını iyi tutuyorlar
Onlara talep çok olmadığı için fiyatları normal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,638
Üyeler
162,721
Son üye
Xuhan
Top Bottom