MSI MPG A850GF Alınır mı?

Dediklerim strimmerlar içinde geçerli, kullanma

Tek kablo olarak RGB kablo kullanamaz mıyım peki? Videoda gördüğümüz gibi normal kabloda çok kötü bir görüntü oluşuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RGB kabloları çok sevdim açıkçası verimli bir şekilde kullanmanın bir yolu yok mu

Son düzenleme:
Kaynak: Jonnyguru, corsair psu'larını tasarlayan adam. Testleri SunMoon ile yapmış.
Hocam şu kaynağın linki vs. var mıdır acaba? Ben aktif olarak kullanıyorum 2 farklı uzatma kablosunu da ne gibi voltaj problemleri çıkarıyormuş merak ettim.

F/P Olarak Bunu Tavsiye Ederim .

Hocam şu kaynağın linki vs. var mıdır acaba? Ben aktif olarak kullanıyorum 2 farklı uzatma kablosunu da ne gibi voltaj problemleri çıkarıyormuş merak ettim.
Ben de merak ettim arkadaş bombayı bırakıp kaçtı. Aradım ama bulamadım. Bulabilirsen benimle de paylaşır mısın?

Uzatma kablosunu RGB olarak mı kullanıyorsun bu arada?

Daha çok kaliteli olsun sorun çıkarmasın peşindeyim. Bir de ATX 3.0 ne kadar önemli.

Son düzenleme:
Ben de merak ettim arkadaş bombayı bırakıp kaçtı. Aradım ama bulamadım. Bulabilirsen benimle de paylaşır mısın?
Hocam az bakındım ama aşırı az örneği var ve muhtemelen kablonun ilk serisinde.

Uzatma kablosunu RGB olarak mı kullanıyorsun bu arada?
Yanında gelen uzatma kablosuyla RGB led şeritini birlikte kullanıyorum. İşini garantiye almaksa amacın ve görüntü yakalamak istiyorsan kablosunu gizleyecek klipsleri var. Uzatma kablosunu kullanmaz sadece şerit ledini kullanırsın. Ben ikisini bir arada kullanıyorum ve şu ana dek bir problem yaşamadım bakalım.

Bu da güzel psu. Test listelerinde yükseklerde.

Hocam az bakındım ama aşırı az örneği var ve muhtemelen kablonun ilk serisinde.

Yanında gelen uzatma kablosuyla RGB led şeritini birlikte kullanıyorum. İşini garantiye almaksa amacın ve görüntü yakalamak istiyorsan kablosunu gizleyecek klipsleri var. Uzatma kablosunu kullanmaz sadece şerit ledini kullanırsın. Ben ikisini bir arada kullanıyorum ve şu ana dek bir problem yaşamadım bakalım.

Bu da güzel psu. Test listelerinde yükseklerde.
MSI MPG A850GF için çok kararsız kaldım. ATX 3.0 versiyonundan daha kaliteli diyen de var ATX 3.0 olmayan PSUya para verilmez diyen de. Her kafadan farklı ses çıkıyor kafam çok karıştı. Bu PSU ların güncel bir inceleme listesi var mıdır? Bulduğum en yeni kaynak 1 sene önce.

Birkaç gündür sadece PSU bakıyorum sistemi taşıyan parça olmasa al kullan bozuluyorsa bozulsun dicem o da olmuyor.

MSI MPG A850GF için çok kararsız kaldım.
Hocam bence az daha kıy paraya ve A850G modelini al derim. 1000W olanını kullanıyorum ben ucuza geldi diye almıştım. Normal 850w olanı alıyordum.
Bu PSU ların güncel bir inceleme listesi var mıdır?
Hocam var da çok detaylı ya. Basit liste olanı atayım. Oradan A-tier veya B-Tier'da olanları tercih et.

Hocam bence az daha kıy paraya ve A850G modelini al derim. 1000W olanını kullanıyorum ben ucuza geldi diye almıştım. Normal 850w olanı alıyordum.

Hocam var da çok detaylı ya. Basit liste olanı atayım. Oradan A-tier veya B-Tier'da olanları tercih et.

MSI | MPG : A1000G [non-PCIE5] / A-GF [5]

MSI A-GF
modelini A tier koymuş A-G modeli örnek vermi G serisi ile GF serisi aynı mı acaba?

MSI A-GF
modelini A tier koymuş A-G modeli örnek vermi G serisi ile GF serisi aynı mı acaba?
Hocam bir alt modeli galiba. Malzeme kalitesi, fan, boyut ve belki girişler olarak farklılıklar vardır.

Cultists discord sonucunda bir kaç kere söyledi geçmişte. Girip arama kısmından bakabilirsin.

MSI A-GF
A-G daha iyi, aynı değiller.

Bu arada illaha uzatma kablosu kullanacaksan jonny şöyle bir makale yayınladı böyle yap
Yine ideal değil ve voltaj düşüşüne neden oluyor ama stok strimmer kadar devasa değil.

Cultists discord sonucunda bir kaç kere söyledi geçmişte. Girip arama kısmından bakabilirsin.

A-G daha iyi, aynı değiller.

Bu arada illaha uzatma kablosu kullanacaksan jonny şöyle bir makale yayınladı böyle yap
Yine ideal değil ve voltaj düşüşüne neden oluyor ama stok strimmer kadar devasa değil.
Hocam peki bunları baya uzun süre kullananlar bulunmakta. Onlarda neden bir problem yaşanmadı şimdiye kadar?

Bir de hocam rica etsem Discord linkini atabilir misiniz Cultist Network'ün? Bulamadım da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,621
Üyeler
186,354
Son üye
rvmazankeles
Geri