Dediklerim strimmerlar içinde geçerli, kullanmaBu son attığım uzatma kablosu değil ama 3 x8 pini direkt olarak PSU dan birleştiriyor. Bunu RGB olmasa dahi mecbur kullanmam gerekiyor. Yanlışsam düzeltin.
Dediklerim strimmerlar içinde geçerli, kullanmaBu son attığım uzatma kablosu değil ama 3 x8 pini direkt olarak PSU dan birleştiriyor. Bunu RGB olmasa dahi mecbur kullanmam gerekiyor. Yanlışsam düzeltin.
Dediklerim strimmerlar içinde geçerli, kullanma
Hocam şu kaynağın linki vs. var mıdır acaba? Ben aktif olarak kullanıyorum 2 farklı uzatma kablosunu da ne gibi voltaj problemleri çıkarıyormuş merak ettim.Kaynak: Jonnyguru, corsair psu'larını tasarlayan adam. Testleri SunMoon ile yapmış.
Ben de merak ettim arkadaş bombayı bırakıp kaçtı. Aradım ama bulamadım. Bulabilirsen benimle de paylaşır mısın?Hocam şu kaynağın linki vs. var mıdır acaba? Ben aktif olarak kullanıyorum 2 farklı uzatma kablosunu da ne gibi voltaj problemleri çıkarıyormuş merak ettim.
Uzatma kablosunu RGB olarak mı kullanıyorsun bu arada?Hocam şu kaynağın linki vs. var mıdır acaba? Ben aktif olarak kullanıyorum 2 farklı uzatma kablosunu da ne gibi voltaj problemleri çıkarıyormuş merak ettim.
Daha çok kaliteli olsun sorun çıkarmasın peşindeyim. Bir de ATX 3.0 ne kadar önemli.F/P Olarak Bunu Tavsiye Ederim .
High Power Performans Serisi 850W 80+ GOLD Gen5, ATX 3.0 & PCIe 5.0 12VHPWR Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F14C) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %91,40 Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-S2850GD-F14C High Power HakkındaDünyanın en güvenilir güç kaynağı...www.teknobiyotik.com
Hocam az bakındım ama aşırı az örneği var ve muhtemelen kablonun ilk serisinde.Ben de merak ettim arkadaş bombayı bırakıp kaçtı. Aradım ama bulamadım. Bulabilirsen benimle de paylaşır mısın?
Yanında gelen uzatma kablosuyla RGB led şeritini birlikte kullanıyorum. İşini garantiye almaksa amacın ve görüntü yakalamak istiyorsan kablosunu gizleyecek klipsleri var. Uzatma kablosunu kullanmaz sadece şerit ledini kullanırsın. Ben ikisini bir arada kullanıyorum ve şu ana dek bir problem yaşamadım bakalım.Uzatma kablosunu RGB olarak mı kullanıyorsun bu arada?
Bu da güzel psu. Test listelerinde yükseklerde.F/P Olarak Bunu Tavsiye Ederim .
High Power Performans Serisi 850W 80+ GOLD Gen5, ATX 3.0 & PCIe 5.0 12VHPWR Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F14C) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %91,40 Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-S2850GD-F14C High Power HakkındaDünyanın en güvenilir güç kaynağı...www.teknobiyotik.com
MSI MPG A850GF için çok kararsız kaldım. ATX 3.0 versiyonundan daha kaliteli diyen de var ATX 3.0 olmayan PSUya para verilmez diyen de. Her kafadan farklı ses çıkıyor kafam çok karıştı. Bu PSU ların güncel bir inceleme listesi var mıdır? Bulduğum en yeni kaynak 1 sene önce.Hocam az bakındım ama aşırı az örneği var ve muhtemelen kablonun ilk serisinde.
Yanında gelen uzatma kablosuyla RGB led şeritini birlikte kullanıyorum. İşini garantiye almaksa amacın ve görüntü yakalamak istiyorsan kablosunu gizleyecek klipsleri var. Uzatma kablosunu kullanmaz sadece şerit ledini kullanırsın. Ben ikisini bir arada kullanıyorum ve şu ana dek bir problem yaşamadım bakalım.
Bu da güzel psu. Test listelerinde yükseklerde.
Hocam bence az daha kıy paraya ve A850G modelini al derim. 1000W olanını kullanıyorum ben ucuza geldi diye almıştım. Normal 850w olanı alıyordum.MSI MPG A850GF için çok kararsız kaldım.
Hocam var da çok detaylı ya. Basit liste olanı atayım. Oradan A-tier veya B-Tier'da olanları tercih et.Bu PSU ların güncel bir inceleme listesi var mıdır?
MSI | MPG : A1000G [non-PCIE5] / A-GF [5]Hocam bence az daha kıy paraya ve A850G modelini al derim. 1000W olanını kullanıyorum ben ucuza geldi diye almıştım. Normal 850w olanı alıyordum.
Hocam var da çok detaylı ya. Basit liste olanı atayım. Oradan A-tier veya B-Tier'da olanları tercih et.
PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network
PSU Tier List will help you to choose the best PSU out of hundreds of models on the market. From budget to the highest end Power Supplies.cultists.network
Hocam bir alt modeli galiba. Malzeme kalitesi, fan, boyut ve belki girişler olarak farklılıklar vardır.MSI | MPG : A1000G [non-PCIE5] / A-GF [5]
MSI A-GF modelini A tier koymuş A-G modeli örnek vermi G serisi ile GF serisi aynı mı acaba?
Teşekkürler.Hocam bir alt modeli galiba. Malzeme kalitesi, fan, boyut ve belki girişler olarak farklılıklar vardır.
Cultists discord sonucunda bir kaç kere söyledi geçmişte. Girip arama kısmından bakabilirsin.Hocam şu kaynağın linki vs. var mıdır acaba? Ben aktif olarak kullanıyorum 2 farklı uzatma kablosunu da ne gibi voltaj problemleri çıkarıyormuş merak ettim.
A-G daha iyi, aynı değiller.MSI | MPG : A1000G [non-PCIE5] / A-GF [5]
MSI A-GF modelini A tier koymuş A-G modeli örnek vermi G serisi ile GF serisi aynı mı acaba?
Hocam peki bunları baya uzun süre kullananlar bulunmakta. Onlarda neden bir problem yaşanmadı şimdiye kadar?Cultists discord sonucunda bir kaç kere söyledi geçmişte. Girip arama kısmından bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
A-G daha iyi, aynı değiller.
Bu arada illaha uzatma kablosu kullanacaksan jonny şöyle bir makale yayınladı böyle yap
Yine ideal değil ve voltaj düşüşüne neden oluyor ama stok strimmer kadar devasa değil.