Yardım 5070 ti vanguard için 850 W Psu önerisi

Mpg nin gpu kablosundaki örgü çok kaba. Taktıktan sonra dik durmaması lazım. Bükülmez o. Sıkıntı yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak bunum kabloları harika. Kalın örgülü değil. Özellikle ekran kartına takacağım kablo. Kanlo konusunda sıkıntı yok. İç tasarımı ve elektrik donanım kalitesi nasıl. Çünkü fiyatı ve özellikleri güzel duruyor

İç tasarımları ve bobin komp kaliteleride mi ?
@Michael_Scofield Sana hemen bilgi verecektir banada o aldırdı

Bunu da bir araştır derim, çok iyi bir PSU ve indirimde şuan.
Ve bu alttaki linkten de bütün önerilerin veya almayı düşündüğün PSU ların modellerini karşılaştırabilirsin
Bu markayı biliyorum. Duymuştum. Kullananlar genelde memnun. Üstüne platinium modeli. Kullanılan iç malzeme mai mag a serisi ya da highpower gibi mi

Bunu da bir araştır derim, çok iyi bir PSU ve indirimde şuan.
Ve bu alttaki linkten de bütün önerilerin veya almayı düşündüğün PSU ların modellerini karşılaştırabilirsin
1000 Watt Olsa Düşünülür Ama 850 Watt İçin Çok Gereksiz Olur .

Tavsiye Ederim F/P Olarak Çok Yerinde Bir Psu'dur .

Bu markayı biliyorum. Duymuştum. Kullananlar genelde memnun. Üstüne platinium modeli. Kullanılan iç malzeme mai mag a serisi ya da highpower gibi mi

"Birincil filtreleme için Nippon Chemi‑Con KMW serisi 450 V, 560 µF kapasitörler kullanılmış (çift bulk kondansatör).
Diğer noktalarda Rubycon marka YXS ve ZLH serisi polimer (solid-state) kapasitörler yer alıyor
+3.3 V ve +5 V hatları için ikinci PCB’de DC‑DC modüller kullanıldığı görülüyor. Bu sayede çıkış voltajlarında yüksek stabilite sağlanmış
Wayon marka APFC MOSFET’ler, güçlü heatsink’ler üzerinde yer alıyor. Transistörlerin ısısı gövdeye aktarılıyor. Fan olarak HA1225H12F‑Z model fluid‑dynamic bearing fan tercih edilmiş; oldukça sessiz, 2400 RPM’e kadar çıkabiliyor

80 Plus Platinum ve Cybenetics Platinum sertifikalı. %90 üzeri verimle çalışıyor. Düşük yüklerde (%20–50) bile verimlilik %85–90 arasında TechPowerUp+5TechPowerUp+5Techolay+5.

+12 V hattında ripple değeri < 30 mV peak‑to‑peak. Tüm voltaj hatlarında ATX toleransları içinde ve +12 V hattı %0.48 sapma gibi düşük toleransla çalışıyor Donanım Arşivi Forum+2TechPowerUp+2Techolay+2.
%40 yük altına kadar fan çalışmaz (“fan‑stop”). Yüksek yükte de oldukça sessiz çalışma sunuyor. Genel olarak çok düşük sesle çalıştığı belirtiliyor TechPowerUpeTeknix.
Avrupa’da yaklaşık €145 (yaklaşık 10.000 TL civarı). 7 yıllık garanti sunuyor – bu sınıfta rekabetçi bir garanti süresi"

ChatGPT ye bişey sormayı sevmem ama araştırmaya üşendim açıkcası, bu bilgileri verdi ChatGPT

Aynı üreticinin bir de Cratos modeli var o da çok övülüyor, ona da bakabilirsin

1000 Watt Olsa Düşünülür Ama 850 Watt İçin Çok Gereksiz Olur .

Tavsiye Ederim F/P Olarak Çok Yerinde Bir Psu'dur .

Evet fiyat performans, o da kalitelidir, modüler olmaması biriaz sinir bozucu ama.

Gerek yok buna en az 850 en çok 1200 fazlasıyla yeter.

tmm zaten yeterlide adam 3 4 sene sonra upgrade isterse uğraşmaz ve fan sesini çok çok az duyar ama 800₺ fark varmış evet 1200w olanını alması en mantıklısı bütçe varsa 1350 mantıklı ama

Al bunu geç fazlasıyla yeter sana.
Ben de enermax öneririm ama bir kaç olumsuz yorum okumuş son dağıtılan Enermax D.F.X serisiyle ilgili özellikle fanlar konusunda o yüzden Enermax almak istemiyorum diyor KS, ben de alternatif olarak Rajintek araştırabilirsin dedim o da iyidir baya.

Geri