Yardım PSU SEÇİMİM!! (Raijintek Cratos)

Selamünaleyküm öncelikle.
Hocam Artan Ram ve Ekran Kartları Fiyatları Nedeniyle Uygun Psu Arayışına Çıktım Normalde Alacağım Psu Buydu
Dahada F/P Olması Açısından Aynı Markanın Bu Modeline Karar Verdim
9070XT İle Kullanacağım. Pinlerde Falan Uyumsuzluk Olurmu yada Herhangi Bir Sorun
gecen hafta cumartesi hepsiburadadan 5050 tl ye sipariş ettim dün taktım bilgisayarıma şuan için memnunum

Hocam Valla Yapkcak Bişey Yok Ramleri Görünce Delleniveriyorum Bişeylerden Kısmam Gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Valla Yapkcak Bişey Yok Ramleri Görünce Delleniveriyorum Bişeylerden Kısmam Gerek
Haklısınız hocam. Bizi bu hale getirenler utansın ne diyim.

Kasada Bozmaz Sanki Hocam Arka Tarafları Dar Biraz Psu Yuvası Onun Dışında İyi bi Model Bence
Hocam kasa işi tamamen göreceli bi olay. Şimdi büyüklüğünü kestiremiyosun tabii, hava akışı nasıl olur kullanılan malzemelerin kalitesi vs vs. Sizin için sorun yoksa farklı yorumlara takılmayın. Ama şunu da unutmamak lazım. Sürekli o dış kasayla göz göze olucaksınız. Ferrari motorlu şahini ne yapayım ben :D

Hocam kasa işi tamamen göreceli bi olay. Şimdi büyüklüğünü kestiremiyosun tabii, hava akışı nasıl olur kullanılan malzemelerin kalitesi vs vs. Sizin için sorun yoksa farklı yorumlara takılmayın. Ama şunu da unutmamak lazım. Sürekli o dış kasayla göz göze olucaksınız. Ferrari motorlu şahini ne yapayım ben :D
Kasayı Araştırdım Baya.Hava Akışı Felan Gayet Yeterli Deniliyor Dediğim Gibi Tek Sorun Arka Kısmı

İkisi toplam 8652TL tutuyor hocam böyle yapabilirsin bence.

İkisi toplam 8652TL tutuyor hocam böyle yapabilirsin bence.
Akvaryum Kasa Olsa Çok İyi Olur. Lian Li O11 Dynmic Mini Düşünmüştüm Başlarda.Bu Cuma İndirime Girerse Eğer Onu Almayı Düşüyorum Aslında.

Hayırlı olsun şimdiden
Teşekkürler. Daha İyileri Sizlerin Olsun

Fan Açıp Kapanması Zarar Verirmi Hocam.Sesli Çalışması Problem Değil
Zararlı değil. Sadece ses yapar.

Hocam ekstra fan açmasın diye arkasına küçük bir fan koydum diyen siz miydiniz? Bu durumu yaşayan başka birileri var mı?
Hayır ben değilim. Ve evet, başka kişiler var. Şu ana kadar en az 9 10 kişi gördüm.

Zararlı değil. Sadece ses yapar.

Hayır ben değilim. Ve evet, başka kişiler var. Şu ana kadar en az 9 10 kişi gördüm.
Hocam Peki Tam Modüler Olmaması Çok Kablo Kirliliği Yaparmı Görüntü Sırıtırmı

Geri