canimbenes
80+
- Reaksiyon skoru
- 160
Hocam kasa no. Kasa için bütceniz ne?Direk Bunu Almayı Düşünüyorum Hocam
Hocam kasa no. Kasa için bütceniz ne?Direk Bunu Almayı Düşünüyorum Hocam
Hocam Valla Yapkcak Bişey Yok Ramleri Görünce Delleniveriyorum Bişeylerden Kısmam GerekÇirkin duruyor kasa bence. Ben olsam almam bunu
Hocam Valla Yapkcak Bişey Yok Ramleri Görünce Delleniveriyorum Bişeylerden Kısmam GerekHocam kasa no. Kasa için bütceniz ne?
gecen hafta cumartesi hepsiburadadan 5050 tl ye sipariş ettim dün taktım bilgisayarıma şuan için memnunumSelamünaleyküm öncelikle.
Hocam Artan Ram ve Ekran Kartları Fiyatları Nedeniyle Uygun Psu Arayışına Çıktım Normalde Alacağım Psu Buydu
Dahada F/P Olması Açısından Aynı Markanın Bu Modeline Karar Verdim![]()
Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.695,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
9070XT İle Kullanacağım. Pinlerde Falan Uyumsuzluk Olurmu yada Herhangi Bir Sorun
Haklısınız hocam. Bizi bu hale getirenler utansın ne diyim.Hocam Valla Yapkcak Bişey Yok Ramleri Görünce Delleniveriyorum Bişeylerden Kısmam Gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Valla Yapkcak Bişey Yok Ramleri Görünce Delleniveriyorum Bişeylerden Kısmam Gerek
Kasada Bozmaz Sanki Hocam Arka Tarafları Dar Biraz Psu Yuvası Onun Dışında İyi bi Model BenceHaklısınız hocam. Bizi bu hale getirenler utansın ne diyim.
Hocam kasa işi tamamen göreceli bi olay. Şimdi büyüklüğünü kestiremiyosun tabii, hava akışı nasıl olur kullanılan malzemelerin kalitesi vs vs. Sizin için sorun yoksa farklı yorumlara takılmayın. Ama şunu da unutmamak lazım. Sürekli o dış kasayla göz göze olucaksınız. Ferrari motorlu şahini ne yapayım benKasada Bozmaz Sanki Hocam Arka Tarafları Dar Biraz Psu Yuvası Onun Dışında İyi bi Model Bence
Kasayı Araştırdım Baya.Hava Akışı Felan Gayet Yeterli Deniliyor Dediğim Gibi Tek Sorun Arka KısmıHocam kasa işi tamamen göreceli bi olay. Şimdi büyüklüğünü kestiremiyosun tabii, hava akışı nasıl olur kullanılan malzemelerin kalitesi vs vs. Sizin için sorun yoksa farklı yorumlara takılmayın. Ama şunu da unutmamak lazım. Sürekli o dış kasayla göz göze olucaksınız. Ferrari motorlu şahini ne yapayım ben![]()
Hocam Valla Yapkcak Bişey Yok Ramleri Görünce Delleniveriyorum Bişeylerden Kısmam Gerek
Hayırlı olsun şimdidenKasayı Araştırdım Baya.Hava Akışı Felan Gayet Yeterli Deniliyor Dediğim Gibi Tek Sorun Arka Kısmı
Akvaryum Kasa Olsa Çok İyi Olur. Lian Li O11 Dynmic Mini Düşünmüştüm Başlarda.Bu Cuma İndirime Girerse Eğer Onu Almayı Düşüyorum Aslında.RAIJINTEK CRATOS LITE 850W Siyah, 80 Plus Altın, ATX 3.1, Modüler Olmayan Güç Kaynağı, PCIe 5.1 Hazır, 120mm Akıllı Fan, DC-DC, 12V-2×6 Konektör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
RAIJINTEK CRATOS LITE 850W Siyah, 80 Plus Altın, ATX 3.1, Modüler Olmayan Güç Kaynağı, PCIe 5.1 Hazır, 120mm Akıllı Fan, DC-DC, 12V-2×6 Konektör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trİkisi toplam 8652TL tutuyor hocam böyle yapabilirsin bence.![]()
Nzxt H7 Flow 2024 CM-H72FW-01 Temperli Cam USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Nzxt H7 Flow 2024 CM-H72FW-01 Temperli Cam USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Teşekkürler. Daha İyileri Sizlerin OlsunHayırlı olsun şimdiden
Zararlı değil. Sadece ses yapar.Fan Açıp Kapanması Zarar Verirmi Hocam.Sesli Çalışması Problem Değil
Hayır ben değilim. Ve evet, başka kişiler var. Şu ana kadar en az 9 10 kişi gördüm.Hocam ekstra fan açmasın diye arkasına küçük bir fan koydum diyen siz miydiniz? Bu durumu yaşayan başka birileri var mı?
Hocam Peki Tam Modüler Olmaması Çok Kablo Kirliliği Yaparmı Görüntü SırıtırmıZararlı değil. Sadece ses yapar.
Hayır ben değilim. Ve evet, başka kişiler var. Şu ana kadar en az 9 10 kişi gördüm.