Yardım 5070 ti vanguard için 850 W Psu önerisi

Ben de enermax öneririm ama bir kaç olumsuz yorum okumuş son dağıtılan Enermax D.F.X serisiyle ilgili özellikle fanlar konusunda o yüzden Enermax almak istemiyorum diyor KS, ben de alternatif olarak Rajintek araştırabilirsin dedim o da iyidir baya.
Takıntılı ya o boşver sen öner geç zaten yarın CW çıkarsa onuda iade eder o :D

Ben de enermax öneririm ama bir kaç olumsuz yorum okumuş son dağıtılan Enermax D.F.X serisiyle ilgili özellikle fanlar konusunda o yüzden Enermax almak istemiyorum diyor KS, ben de alternatif olarak Rajintek araştırabilirsin dedim o da iyidir baya.
Bizzat forumdan görüştüğüm kişiyle dün konuştum. Enermaxın sıkıntılarından bahsetti birde 0 aldığı bir ürün. O yüzden bir tık böyle geri çektim kendimi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Takıntılı ya o boşver sen öner geç zaten yarın CW çıkarsa onuda iade eder o :D
hocam artık hem konumdasınız ya. Lğtfen peşimi bırakın haahhaahhaah. Bu arada öteki konuya net bir sonuç bağladık. Bir göz atmanı öneririm :D

Bizzat forumdan görüştüğüm kişiyle dün konuştum. Enermaxın sıkıntılarından bahsetti birde 0 aldığı bir ürün. O yüzden bir tık böyle geri çektim kendimi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam artık hem konumdasınız ya. Lğtfen peşimi bırakın haahhaahhaah. Bu arada öteki konuya net bir sonuç bağladık. Bir göz atmanı öneririm :D
Yani tutup en tepe modeli de alsan elektronik üründe sıkıntı çıkabilir, öyle 2-3 yorumla kronik etiketi vurmak ne kadar doğru olur sence? Çocukluk arkadaşıma 150k lık kasa topladık ona bile Enermax PSU taktık yani öyle söyliyim, ki o marka takıntılıdır.

Yani tutup en tepe modeli de alsan elektronik üründe sıkıntı çıkabilir, öyle 2-3 yorumla kronik etiketi vurmak ne kadar doğru olur sence? Çocukluk arkadaşıma 150k lık sistem topladık ona bile Enermax PSU taktık yani öyle söyliyim, ki o marka takıntılıdır.
Haklısınız hocam. Doğrsu söylüyorsunuz.

Haklısınız hocam. Doğrsu söylüyorsunuz.
Ama dostum sen yine düşünüp taşınıp, iyice tartarak karar ver, bi sonraki başlığın "Enermax aldım içinden labirentte hapis kalmış minator, asansör, tüp hava kaçırma, karınca yiyen sesleri geliyor" falan şeklinde olup içine de bizi etiketleyip "siz önerdiniz de aldım ve böyle oldu" şeklinde olsun istemem :kekw:

Ama dostum sen yine düşünüp taşınıp, iyice tartarak karar ver, bi sonraki başlığın "Enermax aldım içinden labirentte hapis kalmış minator, asansör, tüp hava kaçırma, karınca yiyen sesleri geliyor" falan şeklinde olup içine de bizi etiketleyip "siz önerdiniz de aldım ve böyle oldu" şeklinde olsun istemem :kekw:
Ben boku yemişim hocam ya. Bu forumda kaldığım sürece konulara gelip zorbalıcaksınız beni hhahahah vallaha güldürdünüz. Kaçıracaksınız en son beni. Bu arada takıntımın karşılığını aldım. Benim öteki ekran kartı tıkırtı sesi konusuna bakarsan anlarsın :D

Ben boku yemişim hocam ya. Bu forumda kaldığım sürece konulara gelip zorbalıcaksınız beni hhahahah vallaha güldürdünüz. Kaçıracaksınız en son beni. Bu arada takıntımın karşılığını aldım. Benim öteki ekran kartı tıkırtı sesi konusuna bakarsan anlarsın :D
Makara yapıyoruz ya zaten iki gülelim diye :D yoksa ben de didk didik araştırıyorum alıcağım herşeyi, sayısız inceleme ve kullanıcı yorumları okuyorum. @qwerty12 nin makarasına devam ettim sadece :peepokalp:

ATX 3.1 destekli güç kaynaklarına bak. Onlarda kabloyu tam oturtamama sorunu daha düşük oluyor.

Makara yapıyoruz ya zaten iki gülelim diye :D yoksa ben de didk didik araştırıyorum alıcağım herşeyi, sayısız inceleme ve kullanıcı yorumları okuyorum. @qwerty12 nin makarasına devam ettim sadece :peepokalp:
Gülmeyle beraber sizlere katılıyorum. Belli bir süre avrupada kaldım. Orada aldığım ürünleri al tak çalıştır mantığı yapıyordum. Bir sıkıntı çıkarsa garantileri çok sağlamdı. Fakat Türkiyede 1-2 kez başım ağrıyınca bu iş takıntılık boyutundan çıktı çok çok ileriye gitti. Çünkü Türkiyedeki ürünlerin kalitesinden tutun teknik destekleri garantileri rezalet. . O yüzden aldığım ürünü kusursuz istiyorum. Garantiyle uğraşmamak adına.

Geri