LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten bende ondan bahsediyorumHayır pcie 4 ekran kartı fakat en üst düzey parça kalitesi MSİ da carbon dadır. Pcie 5 için x670 bakmanız lazım.

Zaten bende ondan bahsediyorumHayır pcie 4 ekran kartı fakat en üst düzey parça kalitesi MSİ da carbon dadır. Pcie 5 için x670 bakmanız lazım.
sadece bu fıyata bu alınsa iyi olmazmı diye sordum hiç pcıe dıkkat etmedımZaten bende ondan bahsediyorumarkadaş başka önermiş bende önerme sebebinin o olup olmadığını sordum
Ama Carbon B650 de hep çok iyi bir kart olacak yeni çıkacakların orta seviyeleri bu fiyatlarda olacağı tahmin ediliyor ama bu yüksek seviye kötü de değil 9000 serisini bile rahat besler estetik açıdan güzel 4x M. 2 slotu varYeni çıkacak anakartları beklemek daha mantıklı sonuçta 10k az para değil
Bende pcie dikkat etmedim ama Carbon TOMAHAWKdan çok daha kaliteli bir model.sadece bu fıyata bu alınsa iyi olmazmı diye sordum hiç pcıe dıkkat etmedım
Yeni çıkalarda ram düzenlemesi gelirse çok fark yaratır sıkışıp kaldılar 6000 mhz ye mesela tabi aynı kalırsa b650 hala alınabilir güzel fiyat güzel ürün.Ama Carbon B650 de hep çok iyi bir kart olacak yeni çıkacakların orta seviyeleri bu fiyatlarda olacağı tahmin ediliyor ama bu yüksek seviye kötü de değil 9000 serisini bile rahat besler estetik açıdan güzel 4x M. 2 slotu var
6000MHz yeterli zaten bana sorarsan üstüne sadece spesifik işler için ihtiyaç duyulabilirYeni çıkalarda ram düzenlemesi gelirse çok fark yaratır sıkışıp kaldılar 6000 mhz ye mesela tabi aynı kalırsa b650 hala alınabilir güzel fiyat güzel ürün.
Taichi ile carbonu yan yana getirmen çok komik..yok hocam attığınız anakart mid orta grupta yer alıyor. Carbon wifi modeli high end sınıfta. Asrock Taichi modeli ile karıştırmış olabilirsiniz.
İkisi de high end olarak geçiyor. En tepede Taichi var. Tier list öyle söylüyor. Komik olan senin tavrın.Taichi ile carbonu yan yana getirmen çok komik..
Aslında asrock ile MSI marka anakartları yanyana getirmek çok komik
İkisi de high end olarak geçiyor. En tepede Taichi var. Tier list öyle söylüyor. Komik olan senin tavrın.