2 gün sonra gitmiyor demi hesaplar, ömürlük oluyorAga offline hesap al virüs derdi yok bir şey yok tek tuşla aciyon oyunu
Belli olmuyor giden de var gitmeyen de var2 gün sonra gitmiyor demi hesaplar, ömürlük oluyor
Ne tercih etmeliyim korsan oyun mu offline hesap mıBelli olmuyor giden de var gitmeyen de var
Güvenilir yerden indirirsen sorun yaşamazsınNe tercih etmeliyim korsan oyun mu offline hesap mı
25 lira vereceğine git korsan oyna mı? Onu kim dedi hocam, bir daha tavsiye alma o kişidenYa bende denemek adına aldım 2-3 tane hesap, offline çektim mis gibi oynadım. 25 lira hesaba verceğine git korsan oyna dediler bana da şimdi güvenemiyorum mining felan girer diye. Yeni bilgisayarım birde, virüs girmesini istemem. 4050 asus a15 cihaz.
Hesaplar ara ara gidiyor, satıcıya hesabın gittiğini söylediğinde yeni hesap veriyor.2 gün sonra gitmiyor demi hesaplar, ömürlük oluyor
Sağolun, teşekkür ederim yorumunuz için. Ya diğer yeşil forumda konu açtım onlara para kazandırma git korsan oyna dediler bana, bende dedim ben virüs bulaştıramam bilgisayarıma ondan indirmicem. Benle dalga geçtiler bana mal muamelesi yaptılar resmen. Virüssüz oyun oynama deneyimi yaşamak varken alt tarafı 20 lira için neden risk alayım ki?, adam ömür boyu garanti yazdığına göre hesap gitse bile yenisini vermek zorunda zaten. Vermezse şikayet eder paramı geri alırım, bende RDR2 almayı düşünüyorum rockstar Games hesabı veriyormu satıcı vermiyorsa girilmiyor çünkü.25 lira vereceğine git korsan oyna mı? Onu kim dedi hocam, bir daha tavsiye alma o kişiden
Diğer arkadaşın bahsettiği oopsgamershop isimli mağazadan ben de alışveriş yaptım. Toplam 6 tane oyun aldım adamlardan. 3 tanesini 2021 yılında 25 liraya aldım. RDR2, Cyberpunk, MB Bannerlord 2 aldım. Adamlar hala oynamama izin veriyor. Tabii ki de korsan oyun yerine offline tercih et.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hesaplar ara ara gidiyor, satıcıya hesabın gittiğini söylediğinde yeni hesap veriyor.
Yeşil forumdakiler öyle hocam. Korsan diyorsun saçma sapan konuşmaya başlıyorlar. Eğer özelden yazarsan sana link de atarım. RDR2 hesabı için Rockstar hesabı veriyor. Fakat eksi yönleri var. Diyelim ki Steam hesabından veya Rockstar hesabından çıkış yaptın, çift aşamalı doğrulama olduğu için adama yazıp doğrulama kodu istemen gerekiyor. Ben gamesatis.com'dan aldım oyunları. Ali isimli biri var. Adam günün her vaktinde cevap veremiyor doğal olarak. Bazen oyuna girebilmek için Ali'nin aktif olmasını bekliyorum. Onun haricinde, oyunu açmak için Steam'i offline moda alınca olmuyor. Bu sadece RDR2 ve AC: Valhalla'da oldu. Offline moda almak yerine, oyuna girdikten sonra Simplewall isimli programı kullanarak Rockstar Launcher, Steam ve RDR2.exe'nin internet bağlantısını kesiyorum. Çok uğraştırıcı şeyler değil, 2-3 dakika sürüyor.Sağolun, teşekkür ederim yorumunuz için. Ya diğer yeşil forumda konu açtım onlara para kazandırma git korsan oyna dediler bana, bende dedim ben virüs bulaştıramam bilgisayarıma ondan indirmicem. Benle dalga geçtiler bana mal muamelesi yaptılar resmen. Virüssüz oyun oynama deneyimi yaşamak varken alt tarafı 20 lira için neden risk alayım ki?, adam ömür boyu garanti yazdığına göre hesap gitse bile yenisini vermek zorunda zaten. Vermezse şikayet eder paramı geri alırım, bende RDR2 almayı düşünüyorum rockstar Games hesabı veriyormu satıcı vermiyorsa girilmiyor çünkü.
Evet ya, hepsi çok toxic ordaki insanların. 6 ay ban yedim gereksiz yere dün, neymiş konuyla alakasız mesaj atmışım diye 6 ay ban atılır mı ya?, ben de artık kullanmıcam o forumu. Ben yazıyorum size özelden linkini atarsanız sevinirim.Yeşil forumdakiler öyle hocam. Korsan diyorsun saçma sapan konuşmaya başlıyorlar. Eğer özelden yazarsan sana link de atarım. RDR2 hesabı için Rockstar hesabı veriyor. Fakat eksi yönleri var. Diyelim ki Steam hesabından veya Rockstar hesabından çıkış yaptın, çift aşamalı doğrulama olduğu için adama yazıp doğrulama kodu istemen gerekiyor. Ben gamesatis.com'dan aldım oyunları. Ali isimli biri var. Adam günün her vaktinde cevap veremiyor doğal olarak. Bazen oyuna girebilmek için Ali'nin aktif olmasını bekliyorum. Onun haricinde, oyunu açmak için Steam'i offline moda alınca olmuyor. Bu sadece RDR2 ve AC: Valhalla'da oldu. Offline moda almak yerine, oyuna girdikten sonra Simplewall isimli programı kullanarak Rockstar Launcher, Steam ve RDR2.exe'nin internet bağlantısını kesiyorum. Çok uğraştırıcı şeyler değil, 2-3 dakika sürüyor.
Sana mesaj yazamıyorum hocamEvet ya, hepsi çok toxic ordaki insanların. 6 ay ban yedim gereksiz yere dün, neymiş konuyla alakasız mesaj atmışım diye 6 ay ban atılır mı ya?, ben de artık kullanmıcam o forumu. Ben yazıyorum size özelden linkini atarsanız sevinirim.
O zaman satıcının Linkini buradan paylaşabilirmsiniz, zaten yasak değil diye biliyorum satıcı linki paylaşmakSana mesaj yazamıyorum hocam
O zaman satıcının Linkini buradan paylaşabilirmsiniz, zaten yasak değil diye biliyorum satıcı linki paylaşmak
O zaman satıcının Linkini buradan paylaşabilirmsiniz, zaten yasak değil diye biliyorum satıcı linki paylaşmak