Neler Yeni

Korsan İndirmek mi Offline hesap almak mı ?

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Mert
Güvenilir yerlerden indirdinmi bişi olmaz

Serkan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Serkan Kalaycı
25 lira vereceğine git korsan oyna mı? Onu kim dedi hocam, bir daha tavsiye alma o kişiden :D

Diğer arkadaşın bahsettiği oopsgamershop isimli mağazadan ben de alışveriş yaptım. Toplam 6 tane oyun aldım adamlardan. 3 tanesini 2021 yılında 25 liraya aldım. RDR2, Cyberpunk, MB Bannerlord 2 aldım. Adamlar hala oynamama izin veriyor. Tabii ki de korsan oyun yerine offline tercih et.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesaplar ara ara gidiyor, satıcıya hesabın gittiğini söylediğinde yeni hesap veriyor.
hocam bende fc24 offline hesap almayi düşünüyorum garantili güvenilir satıcı önerin var mı

FurkanIIy

80+ Bronze
Hocam gittim şimdi dediğiniz satıcıdan 3 tane hesap aldım kodları attı bu sabah hesaba girmedi, adama yazdım görüldü attı anlamadım.
Kodları attı derken hesap giriş bilgilerinden mi bahsediyorsun hocam

FurkanIIy

80+ Bronze
Hayır, giriş bilgilerini attı steam guard kodu da attı, dün akşam giren hesaba bu sabah girmedi.
Tamam hocam, tekrar bilgi iste o zaman normalde girmesi lazım, çok kişi girdiğinde oto çıkış yapabiliyor

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,888
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Hesap satın alma, oyun karakteri satın alma gibi şeyler iyi değil. Dolandırılabilirsiniz. Bana göre korsan oynamak daha iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,420
Üyeler
168,442
Son üye
Fabio Luciano
Top Bottom