Sebastian Szymanski
80+ Silver
ETS 2 dlcleerini nasıl yaparım ya çok pahalılar
hocam bende fc24 offline hesap almayi düşünüyorum garantili güvenilir satıcı önerin var mı25 lira vereceğine git korsan oyna mı? Onu kim dedi hocam, bir daha tavsiye alma o kişiden
Diğer arkadaşın bahsettiği oopsgamershop isimli mağazadan ben de alışveriş yaptım. Toplam 6 tane oyun aldım adamlardan. 3 tanesini 2021 yılında 25 liraya aldım. RDR2, Cyberpunk, MB Bannerlord 2 aldım. Adamlar hala oynamama izin veriyor. Tabii ki de korsan oyun yerine offline tercih et.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hesaplar ara ara gidiyor, satıcıya hesabın gittiğini söylediğinde yeni hesap veriyor.
Konunun sonuna linkini atmıştım hocam, o mağazaya bakabilirsinhocam bende fc24 offline hesap almayi düşünüyorum garantili güvenilir satıcı önerin var mı
Hocam gittim şimdi dediğiniz satıcıdan 3 tane hesap aldım kodları attı bu sabah hesaba girmedi, adama yazdım görüldü attı anlamadım.Konunun sonuna linkini atmıştım hocam, o mağazaya bakabilirsin
Kodları attı derken hesap giriş bilgilerinden mi bahsediyorsun hocamHocam gittim şimdi dediğiniz satıcıdan 3 tane hesap aldım kodları attı bu sabah hesaba girmedi, adama yazdım görüldü attı anlamadım.
Hayır, giriş bilgilerini attı steam guard kodu da attı, dün akşam giren hesaba bu sabah girmedi.Kodları attı derken hesap giriş bilgilerinden mi bahsediyorsun hocam
Tamam hocam, tekrar bilgi iste o zaman normalde girmesi lazım, çok kişi girdiğinde oto çıkış yapabiliyorHayır, giriş bilgilerini attı steam guard kodu da attı, dün akşam giren hesaba bu sabah girmedi.
Görüldü atıyor cevap vermiyor anlamadım.Tamam hocam, tekrar bilgi iste o zaman normalde girmesi lazım, çok kişi girdiğinde oto çıkış yapabiliyor
Pazar günleri böyle yapabiliyor o ya. Ali dimi ismi.Görüldü atıyor cevap vermiyor anlamadım.
Virüs girme riski olmasa korsan oynayacağım da.Hesap satın alma, oyun karakteri satın alma gibi şeyler iyi değil. Dolandırılabilirsiniz. Bana göre korsan oynamak daha iyidir.