Neler Yeni

Rehber Korsan nedir, neden Korsana karşıyız?

T.P.G.

80+ Titanium

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Korsana karşıyım fakat pahalı oyuna da karşıyım Jedi Fallen Order 400 TL ne ayak?

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Windows olayı sana bırakıyor, ister koyun gibi 1000tl ver ister beleş yap. Korsan değil, adam kendi satışına kendi kendine taş koymuyor ama bilene de engel olmuyor.
Hani dedin öyle bir şeyki bilen yapiyor bilemeyen para veriyor bu oyundada geçerli öyle bir şeyki bilgisayara sahip aktif kullanici nasil oluyorsa bu korsan işini biliyor.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ben sana OEM key mi diyorum? CMD üzerinden bedava yapılanı diyorum, bunlar yasal değil ama Windows hala bir şey yapmıyor isterse yapar zaten. Ki ben para vermeden HELAL kullanıyorum
Neyin çabası bu ya. Oyun yapımcıları da o zaman korsanın önüne geçmek istiyor ama geçemiyor. Korsan kullanıyosun işte

T.P.G.

80+ Titanium
Hani dedin öyle bir şeyki bilen yapiyor bilemeyen para veriyor bu oyundada geçerli öyle bir şeyki bilgisayara sahip aktif kullanici nasil oluyorsa bu korsan işini biliyor.
Aynı şeyler değil. Benim dediğim korsan değil, senin dediğin korsan. Saçmalama git ne yaparsan yap ama bana bulaşma.

T.P.G.

80+ Titanium
Neyin çabası bu ya. Oyun yapımcıları da o zaman korsanın önüne geçmek istiyor ama geçemiyor. Korsan kullanıyosun işte
Crack işi bununla bir değil. Crack oyunun yapımcısı tarafından eklenilen bir özellik değil. Fakat bu yapımcı tarafından ekleniyor :)

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Crackli bir şey kullanacaksanızda gidip indirmeyin kendiniz crackleyin internetten indirdiğiniz o crackli şeylerde virüs riski var.

PapaganGülsem

80+ Bronze
Korsan demek, herhangi bir yapımcının izni olmadan ortaya çıkardığı oyunu, filmi, diziyi çoğaltmak denir. Yani yapımcı ortaya çıkardığı ürünlerden para kazanmak isterken korsan ürün kullananlar yüzünden para kazanamıyor ve yaptığı ürün istediği değeri göremiyor bu da bir nevi kul hakkı söz konusu olur.

"bilader neden para vereyim ki? Zaten torrent de oyunlar beleş iki bi crack yapar açar oynarım" diyenler olacaktır elbet, öncelikle hiçbir korsan oyunu kusursuz oynayamazsınız çünkü bilgisayarınıza virüs bulaşma ihtimali çok yüksek ayrıca korsan olarak indirdiğiniz oyunu multiplayer oynayamazsınız çünkü korsan oyunlar da multiplayer desteklenmiyor, hatta bunu korsan oyun sitesi olan "oyun indir club" daki kullanıcılar ve adminler bunu söylüyor:
Alıntıyı görüntüle

"aç kalacak kadar fakirse ne yapsın adam, mecbur kaldığı için korsan indiriyor" diyenler de olacaktır, öncelikle adam aç kalacak kadar fakirse evinde İnternet ne arıyor, aç kalacak kadar fakirse bilgisayarı nasıl oluyor? Kimse korsan oyun indirip aç kalacak kadar fakir olmaz yani böyle saçma bir savunma yapılmamalı.

"öğrenciyiz bilader bizde para ne arar?" diyenler mutlaka çıkar karşımıza, bir atasözü vardır "ayağını yorganına göre uzat" demişler sizin bütçeniz hangi oyuna yetiyorsa onu alın oynayın. Açın steam i ya da epic games i tonlarca 10 TL lik oyun var hatta epic games sağ olsun pahalı olan oyunları beleşe veriyor. Bir de xbox gamepass diye olay da var, aylık 15 TL falan verip 100 den fazla birbirinden güzel ve kaliteli oyunlara sahip olabiliyorsunuz yani bütün oyun indirme siteleri sizin korsan oyun indirip kötü bir deneyim almamanız için ellerinden geleni yapıyorlar. Ayrıca size çok iyi bir servis hizmeti sunuyorlar ama bu servis hizmetini torrent, sağlam indir, oyun indir club gibi yerlerde bulamazsınız çünkü "korsan = servis sorunu" demektir. Oyunları orjinal yerlerden indirirseniz crackle ya da oyunu kurmayla falan uğraşmanıza gerek kalmıyor direkt masaüstüne inen oyunu tıklayıp açıp oynayabiliyorsunuz.
KORSAN KULLANMAYIN KULLANDIRTMAYIN!

Haklısın korsan yanlış bir şey fakat ülkedeki oyun fiyatları, vergiler, bazı firmaların umursamazlığı gibi şeyler beni mecburen korsan kullanmaya yönlendiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,033
Üyeler
166,139
Son üye
altun08
Top Bottom