Korsan oyun indirmelimiyim?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
79
sistemi aldım alalı sadece ilk aldığımda acemilikten gow falan indirip oynamıştım sonradan hiçbi şekilde korsan oyun indirmedim. ve rdr2 gibi oyunları indirimde yakaladım. ama artık oyunlara para harcamak istemiyorum. 16 yaşında bi liseliyim yani anlayacağınız 5 kuruş veremem oyuna. indireceğim ama hangi siteden indirmeliyim? bilgisayarıma da kıyamıyorum. :( eski bilgisayarımda oyunindirvip den indiriyordum. evet hiçbiriniz korsan oyun indirmemi öneremezsiniz ama tavsiyelerinize muhtacım.

(düzeltme) korsan olarak mc nin tllegacy ve tlauncher falan indirmiştim unuttum :D

fitgirlden torrent ile indirebilirsin daha az önce cyberpunk2077 kurdum bi sorun yaşamadan oynuyorum

fitgirlden torrent ile indirebilirsin daha az önce cyberpunk2077 kurdum bi sorun yaşamadan oynuyorum
fitgirl den eskiden çok fazla oyun indirdim ama ana websitesi hangisi acaba?

ben direk torrent ten indiriyom
zaten oyun ları yasak lıyacaklardı kısaca parada pok yoluna gidici

çok sağolun artık mecbur kaldım, valorant oynaya oynaya beynim eridi.

O yaşlarda hiç bi oyuna para vermedim hep korsan indirip oynadım, Öğrencisin ve para çok önemli paranı daha verimli şeylere harca

Fitgirl kurulumlari iskence, offline arsiv tutacaksan asla onermem. Steamrip bak.

O yaşlarda hiç bi oyuna para vermedim hep korsan indirip oynadım, Öğrencisin ve para çok önemli paranı daha verimli şeylere harca
yani zaten bana zor yetiyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fitgirl kurulumlari iskence, offline arsiv tutacaksan asla onermem. Steamrip bak.
kurulum sorun değil en güveniliri fitgirl galiba.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,688
Üyeler
189,904
Son üye
Berk Akyol
Geri