Korsan Oyun = Kul Hakkı

Dostum paran yoksa oynamayacaksın diye bir şey yok.Piyasada olan bir şeyi kullanabilir satın alabilme durumu varsa almalı yoksa korsan oynayabilir.koyun gibi korsanı kötülüyorsunuz hepiniz şirketler dolandırıcıdan beter her sene aynı oyun.
Korsan ne demek önce bunu öğren ayrıca zihniyetini değiştir. "Paran yoksa oynamayazsın" lafı neresi yanlış?

Güncel ve kaliteli oyunlar genelde yüksek sistem ister, yüksek sistemi olan adamın oyuna da verecek parası vardır.
Şu açıdan bak bir de: bazılarımız ailesine bilgisayar aldırmak için ne kadar uğraşıyor bu kişilerin çoğu da 18 yaş altı yani geliri olmayan insanlar. Bilgisayarı aldırdı diyelim, oyunu nasıl aldıracak? Herkesin ailesi kolay kolay para vermez.

Şu açıdan bak bir de: bazılarımız ailesine bilgisayar aldırmak için ne kadar uğraşıyor bu kişilerin çoğu da 18 yaş altı yani geliri olmayan insanlar. Bilgisayarı aldırdı diyelim, oyunu nasıl aldıracak? Herkesin ailesi kolay kolay para vermez.
Para biriktirip alabilir, oyunlar indirime girdiğinde gayet uygun fiyata satılıyor.

Dostum kasmaya gerek yok.oyun singlesa paran da varsa al ama paran yetmiyorsa korsan oynayabilirsin kul hakkıymış o adamlar her sene aynı oyunu piyasaya sürüp aynı fiyattan satarken kul hakkı olmuyorda parası yetmeyen adam korsan alıncamı oluyor palavra.
Her sene aynı binayı yapan inşaat firması parası yetmiyor diye bedavaya mı verir daireleri? Ayrıca birkaç tane firma yüzünden tüm firmalara söyleyemezsiniz bunu.

benim gibi yapabilir cyberpunk 2077 oyun 250 tl oyunu korsan indirebilirim fakat para biriktirip alabilir benim gibi yada indirimleri bekler illa kredi kartından almasına gerek yok ininal papara kartlar var bunlarla alınabilir

Kul hakkı olmaz bu konu tartışılır ama burdaki arkadaşların (Bazıları) hiç korsan oynamamış gibi gelip buraya Kızgın simgeleri yok korsana karşıyız diyorlar ya inanılmaz. :D

Benim ailem harcamam izin vermiyor?

vicdan yatıştırma konusu mu xD yapan kişilerin yıllarca çalıştığı emeğinden para vermeden faydalanmak tabii ki kul hakkı. o oyun 1 yılda yapılabilsin diye onlarca yıllık tasarımcılar emek döküyor. ha ekonominin durumu ortada isnsanlar öyle ha deyince aylık 3 5 oyun alıp gidemiyor özellikle öğrenci kardeşlerim. yinede oynadığınız oyunları istek listenize ekleyip kampanyaya girdiğinde alınarak destek verilebilir. mesela çıktıktan 1-2 yıl sonra 20 tl gibi fiyatlara düşen birsürü oyun oluyor

Korsan diyince aklıma gelen internet kafeden kısayol atıp eve gelince kalmak.

Arkadaşlar öncelikle şöyle bir durum var. Biz Türkiye'de yaşıyoruz. Bu etken insanların alım gücünü oldukça etkiliyor. Günümüzde kaliteli oyunların çoğu yüksek fiyatlara satılıyor. Bu sebeple korsan oyun indirip oynamak Türkiye'de çok normal. Sonuç olarak isteyen korsan indirip oynar, parası olan parasını verip oynar. Türkiye'yi düşünerek yorum yapın lütfen. Herkesin alım gücü aynı seviyede değil.

Dostum bu sadece trde böyle değil. Siz amerikada herkesin hollywood hills deki gibi evlerde oturduğunu mu sanıyorsunuz? Ülkede en ufak bir kriz çıksa anında marketler yağmalanıyor. Neden? Çünkü ülkenin yüzde 60i ac. Dedelerinin köle olarak getirildiği afrikalıların çoğu ac. Bırakın pc oyununu pc ye ayıracak paraları yok

Kul hakkı olmaz bu konu tartışılır ama burdaki arkadaşların (Bazıları) hiç korsan oynamamış gibi gelip buraya Kızgın simgeleri yok korsana karşıyız diyorlar ya inanılmaz. :D
elbette kullandık fakat daha sonra korsan olarak indirdiğimiz oyunları tekrar para ile satın aldık

Geri