Bir çok kişi görebilirsiniz azıcık bakınmayla çevremde örneği bolca var. Yemeğinden kısıp bilgisayar alabilen adam oyunlarada para verebilir diye düşünüyorum. Her şeyin bir açıklaması mevcut hocam dediğim gibi belirli kriterlerin dışında korsan kullanımı etik değildir. Bir kılıf uydurmaya gerek yok.15K'ya sistem toplayıp korsan kullanan kaç kişi var? Ayrıca belki adam yemeğinden kısarak aldı o 15K'lı PC'yi, uzun süre idare etsin diye.
Bu arada korsancı falan değilim, hayatımda hiç kullanmadım, sitesine bile girmedim.
Önceden türkiyede orijinal oyun kavramı olmadığı için zamanında bayağı korsan oynamışım. Ama o oyunların hatırladığım kadarlarını tekrar satın alıyorum oynamasam bile.Korsan oyun kullanıyor musunuz?
NOT: Forumda korsana destek verilmediğini biliyorum. Sadece forumun ne kadarı korsan kullanıyor merak ettim..
Vicdan mı yaptın, yoksa nostalji olsun diye mi alıyorsun merak ettim?Önceden türkiyede orijinal oyun kavramı olmadığı için zamanında bayağı korsan oynamışım. Ama o oyunların hatırladığım kadarlarını tekrar satın alıyorum oynamasam bile.
Küçükken 5 yıl önce crackli oynardım fakat o zaman küçüktüm şimdi çok şükür orijinal bı şekilde steamden oynuyorum.Korsan oyun kullanıyor musunuz?
NOT: Forumda korsana destek verilmediğini biliyorum. Sadece forumun ne kadarı korsan kullanıyor merak ettim..
Olsun para yok ise oynamayacaksın , mesala sen paran yok diye pc n olmak zorunda mı illa ve o pc yi elde etmek için çalarmısın ?unutmayın türkiyede yaşıyoruz bir insan bir ps5 oyununa işlemci parası veriyor
Dizi/film izlerken de mi kullanmadın? Herkes illa kullanmıştır diye düşünüyorum.Hiç korsan kullanmadım.
Maddi durumu olmayanlara kimse bir şey diyemez kullandığı için.
aynı şey değil dostumOlsun para yok ise oynamayacaksın , mesala sen paran yok diye pc n olmak zorunda mı illa ve o pc yi elde etmek için çalarmısın ?
Oyun anlamında kullanmadım. Pandemi vaktinde Netflix/Prime gibi yerlerde olmayan filmleri mecbur korsan siteden izledim.Dizi/film izlerken de mi kullanmadın? Herkes illa kullanmıştır diye düşünüyorum.
Minecraft indirdim dün sıkılıpKorsan oyun kullanıyor musunuz?