Batmadı, sadece sonraki yapacağı oyun için bütçesi azaldı, bu da daha kalitesiz oyun demekGören de sanacak Türkler korsan oynadığı için oyun firması battı.
Batmadı, sadece sonraki yapacağı oyun için bütçesi azaldı, bu da daha kalitesiz oyun demekGören de sanacak Türkler korsan oynadığı için oyun firması battı.
Amerikada hiçbir oyunun 700 dolar olduğunu sanmıyorum .Peki. Herkesin durumu aynı mı?
Zaten ben oyun oynayan birisi değilim. Yazılımlar da bütçeme uyarsa alıyorum. Ama siz hala 600-700 TL'ye oyun almanın mantıklı olduğunu söylüyorsunuz.
Amerika'daki en zengin adama sor, oyunlar 700 dolar olsa alır mısınız diye. Almam derler.
İşte. Ama Türkiye'de 700 TL... Birim olarak düşünürsek aynı kapıya çıkıyor.Amerikada hiçbir oyunun 700 dolar olduğunu sanmıyorum .
değil zaten 1 galon süt karşılığında komşumdan cyberpunk aldım.Amerikada hiçbir oyunun 700 dolar olduğunu sanmıyorum .
Evet sürmüyor.@Mert2302 Sende dedin "yıllarca kullanacağım şeyin" bir oyun yıllarca sürmüyor.
usta 1m kişi aldı 1m kişi crackli indirdi adam 1m kazandı ama diğer 1m crack da hakkını yemiyor değil tabi ki, ama 1m crackli indirildiğin de adam zarar etmiyorSadece bir kişi mi korsan oynuyor allah aşkına?
RDR 2 konsollarda 469TL. 1000 kişinin RDR 2'yi korsan oynadığını düşün. 469 bin lira. Bu da 67 bin dolar. 67 bin dolar ciddi bir bütçe artışı.Sadece Türkler korsan aldığı için Rockstar GTA 6 yi kötü yaptı, sok sok sok!
TamamO zaman karşı olma. Kendi kullandığın şeye karşı olmak tam bir ironi.
Bu oyun firmalarının suçu değil ülkede yanlış izlenen ekonomik politikaların bir uzantısı .İşte. Ama Türkiye'de 700 TL... Birim olarak düşünürsek aynı kapıya çıkıyor.
crack değik kırık kardeşimusta 1m kişi aldı 1m kişi crackli indirdi adam 1m kazandı ama diğer 1m crack da hakkını yemiyor değil tabi ki, ama 1m crackli indirildiğin de adam zarar etmiyor