Denizgezen
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Bence aynı şeyDostum aynı şey mi?
Bence aynı şeyDostum aynı şey mi?
Alabildiğini Al Alamadığını Çare Yok Oynamak İstiyorsan Crack İndir Aynı Benim Gibi.Arkadaş namaz kılıyor oyuna para vermenin günah olmasını boş vakit harcandığını falan iddia ediyor. sağlamindir.net, oyunindir.vip tarzı sitelerin köpeği olmuş artık gta 5 beleş verildiği halde adam şuan bile korsan oynuyor. dedimki kul hakkı yiyorsun dediğim zaman bana şöyle bir örnek verdi : Torku bir çikolata çıkarmış 10 liraya satıyo. Ülkerde onların çikolatasını beğenmiş ve ona benzer bir çikolata çıkarıp 5 TL'ye satışa sunmuş hangisini alırsın. alakası olmadığını söyledim bende şöyle bir örnek verdim : diğelim bi arkadaşınızı cipsi çalmaya gönderdiniz laysin fabrikasına girip 10 tane çalıp gelmiş size veriyo sizde çalındığını bile bile yiyosunuz.
sizce haklımıyım?
Evet aynı şey arabada oyun da bir lüksdürDostum aynı şey mi?
oyuna para vermenin günah olmasını boş vakit harcandığını falan iddia ediyor.
kaynakminecraft ın sahibi bile diyor oyunumu crack oynayın diye adam parayı kırmış zaten no problem diyor
Eski sahibiminecraft ın sahibi
Mantıksal hata yapıyorsun.Farkı ne acaba?
Notch bizzat izin veriyordu.Adal'da bundan bir videosunda bahsetti ama artık minecraft notchun değilkaynak
Bence değil dostum parası olmayan oynasın, parası olan orijinal alsın. O kadar kafaya takmayın.aynı şey bu arada
ben cyberpunkı bi siteden aldım sitede 10 TL'ye satıyor ofline yapıp indirip oynuyorsun bunu yapmak zormuAlabildiğini Al Alamadığını Çare Yok Oynamak İstiyorsan Crack İndir Aynı Benim Gibi.
katılıyorumAlabildiğini Al Alamadığını Çare Yok Oynamak İstiyorsan Crack İndir Aynı Benim Gibi.
Aynı şey kardeşim.Araba üreten adamlar yatırım yapıyorsa üretim yapıyorsa.Yazılım üreten adamlar da yapıyor.Covidden dolayı çoğu oyun ertelendi.CP2077 yarım yamalak çıktı.Şirketler binlerce mühendis tasarımcı sesci senaryocu çalıştırıyor.Adam o yatırım yapmasa oynayamayacaksın.Demek ki kolay iş değil.Çıktığı gün 500 tl vermezsin.2 sene sonra indirimde oynarsın.Dostum aynı şey mi?