Neler Yeni

Korsan oyunculuk Kul hakkı sayılır mı?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaş namaz kılıyor oyuna para vermenin günah olmasını boş vakit harcandığını falan iddia ediyor. sağlamindir.net, oyunindir.vip tarzı sitelerin köpeği olmuş artık gta 5 beleş verildiği halde adam şuan bile korsan oynuyor. dedimki kul hakkı yiyorsun dediğim zaman bana şöyle bir örnek verdi : Torku bir çikolata çıkarmış 10 liraya satıyo. Ülkerde onların çikolatasını beğenmiş ve ona benzer bir çikolata çıkarıp 5 TL'ye satışa sunmuş hangisini alırsın. alakası olmadığını söyledim bende şöyle bir örnek verdim : diğelim bi arkadaşınızı cipsi çalmaya gönderdiniz laysin fabrikasına girip 10 tane çalıp gelmiş size veriyo sizde çalındığını bile bile yiyosunuz.
sizce haklımıyım?
Alabildiğini Al Alamadığını Çare Yok Oynamak İstiyorsan Crack İndir Aynı Benim Gibi.

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
Alabildiğini Al Alamadığını Çare Yok Oynamak İstiyorsan Crack İndir Aynı Benim Gibi.
ben cyberpunkı bi siteden aldım sitede 10 TL'ye satıyor ofline yapıp indirip oynuyorsun bunu yapmak zormu

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostum aynı şey mi?
Aynı şey kardeşim.Araba üreten adamlar yatırım yapıyorsa üretim yapıyorsa.Yazılım üreten adamlar da yapıyor.Covidden dolayı çoğu oyun ertelendi.CP2077 yarım yamalak çıktı.Şirketler binlerce mühendis tasarımcı sesci senaryocu çalıştırıyor.Adam o yatırım yapmasa oynayamayacaksın.Demek ki kolay iş değil.Çıktığı gün 500 tl vermezsin.2 sene sonra indirimde oynarsın.

Top Bottom