Denizgezen
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Kendisi kız ve bu arada haklısın. Bilmediği için bana sordu ama sonra en kötü ben oldumDaha iyi arkadaşlar edin bence
Kendisi kız ve bu arada haklısın. Bilmediği için bana sordu ama sonra en kötü ben oldumDaha iyi arkadaşlar edin bence
Korsan oyun oynamak suçtur.Arkadaş namaz kılıyor oyuna para vermenin günah olmasını boş vakit harcandığını falan iddia ediyor. sağlamindir.net, oyunindir.vip tarzı sitelerin köpeği olmuş artık gta 5 beleş verildiği halde adam şuan bile korsan oynuyor. dedimki kul hakkı yiyorsun dediğim zaman bana şöyle bir örnek verdi : Torku bir çikolata çıkarmış 10 liraya satıyo. Ülkerde onların çikolatasını beğenmiş ve ona benzer bir çikolata çıkarıp 5 TL'ye satışa sunmuş hangisini alırsın. alakası olmadığını söyledim bende şöyle bir örnek verdim : diğelim bi arkadaşınızı cipsi çalmaya gönderdiniz laysin fabrikasına girip 10 tane çalıp gelmiş size veriyo sizde çalındığını bile bile yiyosunuz.
sizce haklımıyım?
oyunlarımı steam dışı biryerden almıyorum artık.ben cyberpunkı bi siteden aldım sitede 10 TL'ye satıyor ofline yapıp indirip oynuyorsun bunu yapmak zormu
144 TL değil ki oyunama adam parayı buldu yine hala satıyor 144 TL vermeye gerek yok diye düşünüyorum .
dolandırıcılık oyunu çok fazla o sitelerdeoyunlarımı steam dışı biryerden almıyorum artık.
gidip bir 300 bin TL'lik bir arabayı çalmakla 250TL lik oyunu crack indirmek aynı şeymi?Kendinle çelişiyorsun. Emek çalmak zarar vermek değil mi?
gerkeksiz rage atma ban ve uyarı sebebiKorsanın savunulcak bir tarafı yok. Durumum yok alıyorum olsaydı almazdım demek kendini kandırmaktır. Sanki biz de über zenginiz de her oyuna 500 lira verip oynuyoruz. Yanlış olduğunu kabul edin sonra ne yapıyorsanız yapın (böyle biraz kaba oldu).