Neler Yeni

Korsan oyunculuk Kul hakkı sayılır mı?

Alfha13

80+ Silver
Korsanın savunulcak bir tarafı yok. Durumum yok alıyorum olsaydı almazdım demek kendini kandırmaktır. Sanki biz de über zenginiz de her oyuna 500 lira verip oynuyoruz. Yanlış olduğunu kabul edin sonra ne yapıyorsanız yapın (böyle biraz kaba oldu).

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Senin arkadaş yanlış yapıyor ama yanlış yapmadığını diretiyor. Boçver ne hali varsa görsün.
Bu aynı benim arkadaşım . Dün 6200e 5700u işlemcili 8 ram 512 ssdli laptop önerdi birisi bende onu ona attım sonra o da gidip tanıdığının (çok bilmiş kişi) 6400e 4 ramli i3 işlemcili laptopu aldı kötü deyince de vatan haini gibi davrandı bana

derealss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
KeremYardibi
Devlet bize takıyo ,biz oyun firmalarına, takan takana

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
Dostum o site çalıntı hesap satıyor
yok kanka adam alıyor 20 kişi giriyor hesaba oflineyi çekip herkes oynuyor olay bu çalıntı ile alakası yok bilmediğin için böyle söylüyorsun

Alfha13

80+ Silver
Bu aynı benim arkadaşım . Dün 6200e 5700u işlemcili 8 ram 512 ssdli laptop önerdi birisi bende onu ona attım sonra o da gidip tanıdığının (çok bilmiş kişi) 6400e 4 ramli i3 işlemcili laptopu aldı kötü deyince de vatan haini gibi davrandı bana
Daha iyi arkadaşlar edin bence:)

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Farkı ne acaba?
birisi real dünyada olan bir nesne sen onu çaldığında birilerine zarar vermiş olucaksın diğeri sanal alemde bir oyunun kopyası sen onu indirdiğinden bir zarar vermiş olmuyorsun sadece emeğinin karşılığını vermiyorsun o kadar

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
birisi real dünyada olan bir nesne sen onu çaldığında birilerine zarar vermiş olucaksın diğeri sanal alemde bir oyunun kopyası sen onu indirdiğinden bir zarar vermiş olmuyorsun sadece emeğinin karşılığını vermiyorsun o kadar
ha ozaman korsan indirebiliriz ne gerek var para vermeye dimi?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yok kanka adam alıyor 20 kişi giriyor hesaba oflineyi çekip herkes oynuyor olay bu çalıntı ile alakası yok bilmediğin için böyle söylüyorsun
plati demiyor musun? o site çalıntı hesap satıyor.eskiden fifa16 almıştım oradan biliyorum. banlanınca yeni hesap garantisi var başka çalınmış hesap veriyor.

Alfha13

80+ Silver
Kendinle çelişiyorsun. Emek çalmak zarar vermek değil mi?

Top Bottom