23 euro144 TL değil ki oyun
1 lira da hırsızlık 1000 lira da.gidip bir 300 bin TL'lik bir arabayı çalmakla 250TL lik oyunu crack indirmek aynı şeymi?
indirim mi kul hakkı.Saçmalama ürünü satan istediği fiyata satar.Sen de o fiyata razı olursun.Aga din din diye millet geziyor eyvallah da yani bu kadar abartılmamalı. İndirim de kul hakkı adam 1500'den alıyor sen 1000 bu da torpil olur. O yüzden fazla takmayın en ufacık şeyleri bile.
sen oynadın diye herkes korsan oynamıyor bro ben korsan olarak kendim bile oynamadım o oyunu nfs den bahsediyorum onu bile arkadşımda oynadımKorsanı bırakmanın 2 sebebi olabilir: Dini ya da vicdani. Din kişisel bir durum, takarsın takmazsın ayrı. Ama harbiden hırsızlığın normal bir durum olduğunu düşünmek ve bunu savunmak yanlış. Dediğim gibi yanlışlığını kabul edin. Hepimiz korsan oynadık.
indirebilirsin ben indiriyorum param olduğun'da ise alıyorum bu konu hakkında dahada uzatmakda istemiyorum her seferinde uyarı alıyorum işin sonunda.ha ozaman korsan indirebiliriz ne gerek var para vermeye dimi?
cidden ne taktınız kull hakkı değil yada kull hakkıAga din din diye millet geziyor eyvallah da yani bu kadar abartılmamalı. İndirim de kul hakkı adam 1500'den alıyor sen 1000 bu da torpil olur. O yüzden fazla takmayın en ufacık şeyleri bile.
Herkes korsan oynamıştır zamanında. PlayStation 2 veya 3'ün orijinalini bile bulamazsın ülkede.sen oynadın diye herkes korsan oynamıyor bro ben korsan olarak kendim bile oynamadım o oyunu nfs den bahsediyorum onu bile arkadşımda oynadım
Evet aynı şey burada önemli olan miktar değil yapılan şey orada 250 TL lik bir şey çalıyorsun burada da 300K lık bir şey çalıyorsun ama sonuç olarak hırsızlık yapmış oluyorsun hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz 1TL de çalsan 10Milyon TL de çalsan hırsızsıngidip bir 300 bin TL'lik bir arabayı çalmakla 250TL lik oyunu crack indirmek aynı şeymi?
tamam ben ps2 ve 3 oynamadım herkes oynamadı bro relaxHerkes korsan oynamıştır zamanında. PlayStation 2 veya 3'ün orijinalini bile bulamazsın ülkede.
euro 10 tl23 euro