Neler Yeni

Korsan oyunculuk Kul hakkı sayılır mı?

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aga din din diye millet geziyor eyvallah da yani bu kadar abartılmamalı. İndirim de kul hakkı adam 1500'den alıyor sen 1000 bu da torpil olur. O yüzden fazla takmayın en ufacık şeyleri bile.
indirim mi kul hakkı.Saçmalama ürünü satan istediği fiyata satar.Sen de o fiyata razı olursun.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Korsanı bırakmanın 2 sebebi olabilir: Dini ya da vicdani. Din kişisel bir durum, takarsın takmazsın ayrı. Ama harbiden hırsızlığın normal bir durum olduğunu düşünmek ve bunu savunmak yanlış. Dediğim gibi yanlışlığını kabul edin. Hepimiz korsan oynadık.
sen oynadın diye herkes korsan oynamıyor bro ben korsan olarak kendim bile oynamadım o oyunu nfs den bahsediyorum onu bile arkadşımda oynadım

Khonshu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ali Harman
paramın yetmediği oyunları oynamıyorum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ha ozaman korsan indirebiliriz ne gerek var para vermeye dimi?
indirebilirsin ben indiriyorum param olduğun'da ise alıyorum bu konu hakkında dahada uzatmakda istemiyorum her seferinde uyarı alıyorum işin sonunda.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Aga din din diye millet geziyor eyvallah da yani bu kadar abartılmamalı. İndirim de kul hakkı adam 1500'den alıyor sen 1000 bu da torpil olur. O yüzden fazla takmayın en ufacık şeyleri bile.
cidden ne taktınız kull hakkı değil yada kull hakkı

Alfha13

80+ Silver
sen oynadın diye herkes korsan oynamıyor bro ben korsan olarak kendim bile oynamadım o oyunu nfs den bahsediyorum onu bile arkadşımda oynadım
Herkes korsan oynamıştır zamanında. PlayStation 2 veya 3'ün orijinalini bile bulamazsın ülkede.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
gidip bir 300 bin TL'lik bir arabayı çalmakla 250TL lik oyunu crack indirmek aynı şeymi?
Evet aynı şey burada önemli olan miktar değil yapılan şey orada 250 TL lik bir şey çalıyorsun burada da 300K lık bir şey çalıyorsun ama sonuç olarak hırsızlık yapmış oluyorsun hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz 1TL de çalsan 10Milyon TL de çalsan hırsızsın

Top Bottom