Neler Yeni

Korsan oyunculuk Kul hakkı sayılır mı?

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
kısa cevap caiz değildir
caiz değildir ise tavsiye edilemeyen eğerki elinizde o imkan varsa yapmayın tavsiye edilmeyen anlamına geliyor yaparsanız haram günah ile alakalı değil ama tavsiye edilmiyor işte yapmassanız daha iyi olur ama haram günah abartı şeyler sanal bir ortam

Alfha13

80+ Silver
Son sözümü demiştim de sonra da yazınca arada kaynadı, boş verin gitsin.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Haram meselesinin çok kolay bir cevabu var.Mal ürün sahibi bunu istemiyorsa durumdan memnun olmuyorsa haramdır.CP2077 de engel konulmadı firma isteyen crackli indirebilir dedi.Ondan dolayı cp2077 crackli indirileiblirdi belki.Para varsa alınmalı tabii ki.
katılıyorum notch da öyle dedi insanlar abartıyor

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Torku bir çikolata çıkarmış 10 liraya satıyo. Ülkerde onların çikolatasını beğenmiş ve ona benzer bir çikolata çıkarıp 5 TL'ye satışa sunmuş
O öyle değil işte.
Başka ülkeler Torku'nun tırlarını çalıp 5 liraya satıyormuş gibi düşünmek gerekir.

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek

Alfha13

80+ Silver
Cebinde 20tl olan adama bu oyunu oynaman için 500TL vermelisin demek ne kadar doğru?
Cevap yazasım var da ben yazınca ortam geriliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 deyince salıyoruz,

1

2

3

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Cevap yazasım var da ben yazınca ortam geriliyor.

3 deyince salıyoruz,

1

2

3
ortam gerilmiyor senin için xd
gereksiz rage atıyorsun

ozaman çalınan malları oynayalım demek ne kadar doğru?
bro sen kendi düşüncende kal ve sal okey nasıl bir fikir

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Arkadaş namaz kılıyor oyuna para vermenin günah olmasını boş vakit harcandığını falan iddia ediyor. sağlamindir.net, oyunindir.vip tarzı sitelerin köpeği olmuş artık gta 5 beleş verildiği halde adam şuan bile korsan oynuyor. dedimki kul hakkı yiyorsun dediğim zaman bana şöyle bir örnek verdi : Torku bir çikolata çıkarmış 10 liraya satıyo. Ülkerde onların çikolatasını beğenmiş ve ona benzer bir çikolata çıkarıp 5 TL'ye satışa sunmuş hangisini alırsın. alakası olmadığını söyledim bende şöyle bir örnek verdim : diğelim bi arkadaşınızı cipsi çalmaya gönderdiniz laysin fabrikasına girip 10 tane çalıp gelmiş size veriyo sizde çalındığını bile bile yiyosunuz.
sizce haklımıyım?
Kul hakkı sayılmaz. Direkt kul hakkıdır.
şuan foruma kul hakkı yazıp satın almayı savunanların korsan windows ve korsan oyun yüklediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaş namaz kılıyor oyuna para vermenin günah olmasını boş vakit harcandığını falan iddia ediyor. sağlamindir.net, oyunindir.vip tarzı sitelerin köpeği olmuş artık gta 5 beleş verildiği halde adam şuan bile korsan oynuyor. dedimki kul hakkı yiyorsun dediğim zaman bana şöyle bir örnek verdi : Torku bir çikolata çıkarmış 10 liraya satıyo. Ülkerde onların çikolatasını beğenmiş ve ona benzer bir çikolata çıkarıp 5 TL'ye satışa sunmuş hangisini alırsın. alakası olmadığını söyledim bende şöyle bir örnek verdim : diğelim bi arkadaşınızı cipsi çalmaya gönderdiniz laysin fabrikasına girip 10 tane çalıp gelmiş size veriyo sizde çalındığını bile bile yiyosunuz.
sizce haklımıyım?
Korsan oynamanın kul hakkıyla uzaktan yakından alakası yok bunu söyleyeyim ilk önce. İkinci olarak şirketler oyunlarının Crack'e düşeceğini biliyor isteseler buna önlem alırlar ama almıyorlar, alan memnun satan memnun bu kadar basit.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
şuan foruma kul hakkı yazıp satın almayı savunanların korsan windows ve korsan oyun yüklediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam
big ama çok fazla big +1 moment

Korsan oynamanın kul hakkıyla uzaktan yakından alakası yok bunu söyleyeyim ilk önce. İkinci olarak şirketler oyunlarının Crack'e düşeceğini biliyor isteseler buna önlem alırlar ama almıyorlar, alan memnun satan memnun bu kadar basit.
yani olay bu işte anlamıyorlar

Top Bottom