Her zaman bir risk vardır torrent oyunlardayeni pc aldım normal olarak oyun alıp oynamak istiyorum v rising ve god of war alabildim daha çok oyun yükleyip oynamak istiyorum crackli oyunlardan nasıl belasız oynayabilirim antivirüs vb. öneri varsa
Aktivasyon hesaplarına yönelmeni tavsiye ederim.yeni pc aldım normal olarak oyun alıp oynamak istiyorum v rising ve god of war alabildim daha çok oyun yükleyip oynamak istiyorum crackli oyunlardan nasıl belasız oynayabilirim antivirüs vb. öneri varsa
Bir adam geliyo hissediyorum birde kardesim yeni pc almissin bosver cracki bilgisayarina yazik oluryeni pc aldım normal olarak oyun alıp oynamak istiyorum v rising ve god of war alabildim daha çok oyun yükleyip oynamak istiyorum crackli oyunlardan nasıl belasız oynayabilirim antivirüs vb. öneri varsa
Oyunu bir hesaba satın alıyorlar. 50 kişiye aynı anda satıyorlar. Sen oyunu indirip Steam'in Çevrimdışı Modunda oynuyorsun. Olay bu. Hem torrent veya Oyunun Cracklenmesini beklemiyorsun.o nasıl oluyo?
nerden alabilirim link atarsan güzel olur denk gelmedim öncedenOyunu bir hesaba satın alıyorlar. 50 kişiye aynı anda satıyorlar. Sen oyunu indirip Steam'in Çevrimdışı Modunda oynuyorsun. Olay bu. Hem torrent veya Oyunun Cracklenmesini beklemiyorsun.
Fitgirl repack sitesine gir o siteden istediğini indir fakat türkçe yama indirme virüs türkçe yamadan bulaşıyor emin olabilirsinyeni pc aldım normal olarak oyun alıp oynamak istiyorum v rising ve god of war alabildim daha çok oyun yükleyip oynamak istiyorum crackli oyunlardan nasıl belasız oynayabilirim antivirüs vb. öneri varsa