korsan oyunlar hakkında

Kyriex

80+
Reaksiyon skoru
5
yeni pc aldım normal olarak oyun alıp oynamak istiyorum v rising ve god of war alabildim daha çok oyun yükleyip oynamak istiyorum crackli oyunlardan nasıl belasız oynayabilirim antivirüs vb. öneri varsa

yeni pc aldım normal olarak oyun alıp oynamak istiyorum v rising ve god of war alabildim daha çok oyun yükleyip oynamak istiyorum crackli oyunlardan nasıl belasız oynayabilirim antivirüs vb. öneri varsa
Her zaman bir risk vardır torrent oyunlarda

korsan her şey herzaman sorun çıkartma ihtimali vardır

Aktivasyon hesaplarına yönelmeni tavsiye ederim.

Bir adam geliyo hissediyorum birde kardesim yeni pc almissin bosver cracki bilgisayarina yazik olur

çok oyun oynayayım diyorsan xbox gamepass sistemi var. 3 aylık üylik kodları 30 lira civarı. Bir sürü oyun var. Korsandan uzak dur. Yeni bilgisayarını millete bot cihazı yapma.

o nasıl oluyo?
Oyunu bir hesaba satın alıyorlar. 50 kişiye aynı anda satıyorlar. Sen oyunu indirip Steam'in Çevrimdışı Modunda oynuyorsun. Olay bu. Hem torrent veya Oyunun Cracklenmesini beklemiyorsun.

Uygun fiyata offline hesap satanlar var onlara bakabilirsin.

Oyunu bir hesaba satın alıyorlar. 50 kişiye aynı anda satıyorlar. Sen oyunu indirip Steam'in Çevrimdışı Modunda oynuyorsun. Olay bu. Hem torrent veya Oyunun Cracklenmesini beklemiyorsun.
nerden alabilirim link atarsan güzel olur denk gelmedim önceden

Her zaman virüs olmaz vakat oyun bozuk olabilir ve boşuna yüklersin.orijinal oyunda böyle dert yok.

Fitgirl repack sitesine gir o siteden istediğini indir fakat türkçe yama indirme virüs türkçe yamadan bulaşıyor emin olabilirsin

Gamepass - EA Play gibi aylık sistemleri deneyin.
Korsan oyun kumar gibidir.
1. oyunu indirirsin, sorun olmaz.
2. oyunu indirirsin, sorun olmaz.
3. oyunda tüm dosyaların şifrelenir, PC mining yapar, hesapların çalınır vs. vs. vs.

Ayrıca korsandan dolayı yaşayacağınız sorunlarda çoğu insan yardımcı olmaz.

Geri