Hocam hemen cevapliyim. Ben PC yi bilgisyarciya götürdüm korsan win 10 atmış o kadar yöntem denedim hiçbir şekilde silinmiyor. PC yi kullanmıyorum şu an kullandigim zaman da yarım saat sonra valorant vs oynarken falan birden internet gidiyor. Geri gelmiyor. Ethernet kablosunu çekince düzeliyor. Ben de araştırdım anakrta gömülmüş dediler win 10 o yüzden değiştireceğim.biraz konu dışı olacak ama, nasıl bir virüs bulaştıda ssd ve anakartı değiştiriyorsunuz?
He anakarta korsan Win kurduysa ******** evet anakartı değiştirmen gerek, değiştirmeden siliniyor mu bilmiyorum. Yani anakartı değiştirsen yeterli ondan sonra MediaCreationTool ile Windows kurduktan sonra buradaki konu yardımıyla ücretsiz aktifleştirme yapabilirsiniz;Hocam hemen cevapliyim. Ben PC yi bilgisyarciya götürdüm korsan win 10 atmış o kadar yöntem denedim hiçbir şekilde silinmiyor. PC yi kullanmıyorum şu an kullandigim zaman da yarım saat sonra valorant vs oynarken falan birden internet gidiyor. Geri gelmiyor. Ethernet kablosunu çekince düzeliyor. Ben de araştırdım anakrta gömülmüş dediler win 10 o yüzden değiştireceğim.
forum.donanimarsivi.com
Virüs derken win 10 u silemiyorum korsan anakarta gömülmüşformat at
anakarta bulaşmış olsa pc açılmaz
anakarta gömmeyi üretici yapabilir seri numarasıyla eşleşmiş olabilirVirüs derken win 10 u silemiyorum korsan anakarta gömülmüş
Ben CMD den kodlar falan girdim ondan sonra oldu kendim yaptım zaten bu şey soracam da SSD yi bicimlendirip temizlesem sıkıntı olmaz değil mianakarta gömmeyi üretici yapabilir seri numarasıyla eşleşmiş olabilir
Hocam şu bios için demişlerdi ki bios pilini işlemciyi çıkar 1 saat sonra tak kendi kendine sifirliyor doğru mu sizceyeni tip virüsler biosa da bulaşabiliyor fakat kendinize güveniyorsanız sadece depolama aygıtını formatlayıp kullanmaya devam edebilirsiniz problem olmayacaktır
Yani aslında PC de virüs var derken uzaktan erişim var win 10 dan dolayıyeni tip virüsler biosa da bulaşabiliyor fakat kendinize güveniyorsanız sadece depolama aygıtını formatlayıp kullanmaya devam edebilirsiniz problem olmayacaktır
bios pilini çıkarıp 20 sn beklemek bir çok anakartta sıfırlanmasına sebep olacaktır fakat siz her şekilde bios ayarlarınıza girip bios okuma yazma korumasını açık tutarak da önlem alabilirsinizHocam şu bios için demişlerdi ki bios pilini işlemciyi çıkar 1 saat sonra tak kendi kendine sifirliyor doğru mu sizce
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yani aslında PC de virüs var derken uzaktan erişim var win 10 dan dolayı