- Reaksiyon skoru
- 103
merhaba dün aksam bilgisayarım çöktü ve formatladım muhemelen sabah güncellediğim windows yüzünden sizce windows korsan windows 11 güncellenirmi bgüncellenirse hangileri gümcellenir bunlardan
sonda bu güncellemelerden hangileri çökertmez demek isatedimmerhaba dün aksam bilgisayarım çöktü ve formatladım muhemelen sabah güncellediğim windows yüzünden sizce windows korsan windows 11 güncellenirmi bgüncellenirse hangileri gümcellenir bunlardan
korsan derken lisanlı değil yanı bilgisayarcıdan usb ie kurulmaKorsan Windows 11 nasıl oluyor
korsan derken usb ile iste rufusluO kadar çok yazım yanlışı var ki hiç bişi anlamadım bide korsan windows 11 neden yüklersin ki.
o korsan değilki xdkorsan derken usb ile iste rufuslu
bizmi cahiliz?Ya arkadaşlar korsan değil sadece aktifleştirmemiş ne cahilsiniz
Evet xdo korsan değilki xd
microsoftun sitesinden isoyu indir usb ye at sonra kur bitti gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bizmi cahiliz?![]()
Tüh ya cahil olduk gece gece.Ya arkadaşlar korsan değil sadece aktifleştirmemiş ne cahilsiniz
Liseli çocuklar gibi xd li emojili egoist mesajlar atıyorsun daha ne diyeyim. Üstüne alınman herşeyi gösteriyor zaten.Tüh ya cahil olduk gece gece.
En yakın zamanda göz doktoruna randevu almalısın ihtiyacın var çünkü geçmiş olsun şimdiden.Liseli çocuklar gibi xd li emojili egoist mesajlar atıyorsun daha ne diyeyim. Üstüne alınman herşeyi gösteriyor zaten.