Korsan Windows Etkinleştirme

nazmy6

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
Sağ altta çıkan windowsu etkinleştir yazısından kurtulmak için internetten bir kaç videoya bakmıştım. CMD den yazılan kodlarla kurtulabildiğimi gördüm, tam ikinci aşamayı yaparken bu kod nedir acaba ne işe yarar diye merak edip araştırdım. İnternette bunların güvenli olmadığını gördüm sonrasında da tekrar CMD yi açıp ürün anahtarı kaldırma kodlarını yazıp kaldırdım. Bazıları bu kodları yazarak kurtulamadığımızı söylemiş, ben 3.aşamasını yapmamıştım o etkinleştirme muhabbetinin ve şuan CMD den lisansıma baktığımda ürün anahtarı yok gösteriyor, ayarlardan girip baktığım zamanda da aynı şekilde ve hiçbir ''ksm'' diye adlandırdıkları dosyalardan bilgisayarımda bulunmadı. Demem o ki format atmalımıyım yoksa zaten ürün anahtarını kaldırdığım için bir sıkıntı olmaz mı?

Zaten dosyalar kaldırılmış, sorun olacağını sanmıyorum.

Zaten dosyalar kaldırılmış, sorun olacağını sanmıyorum.
CMD'den ve ayarlardan baktığımda da böyle gözüküyor. Arka planda çalışan herhangi bir KSM uygulaması yok, dosyalarıda yok. Tuhaf olan şu ki Windowsu etkinleştir yazısı yok oldu ve bu içime kurt düşürdü.

Ekler

• 999.png
    999.png
    12.3 KB · Hit: 76
  • 997.png
    997.png
    34 KB · Hit: 71
  • 998.png
    998.png
    44.6 KB · Hit: 70
CMD'den ve ayarlardan baktığımda da böyle gözüküyor. Arka planda çalışan herhangi bir KSM uygulaması yok, dosyalarıda yok. Tuhaf olan şu ki Windowsu etkinleştir yazısı yok oldu ve bu içime kurt düşürdü.
O yazı tuhaf ya, kafasına göre olabiliyor bazen.:D

Geri