Neler Yeni

Korsan'a Destek Verilmemesi Hakkında Olan Kuralın Geliştirilmesi

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Forum ile adamın parası arasında nasıl bir bağ kurdun acaba? Oynayan oynasın bana ne. Ben sadece forum içini uygun bir tartışma konusu olmadığından bahsediyorum.
Anlatayım; en başta ki yazında şunu demişsin, korsan içeriklere yönlendirme var link atmayla farkı ne demeye getirmişsin bende ondan dolayı böyle dedim. anladın mı ?

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
@Talha_x23
Birisi lütfen bana bunu açıklasın, illegal içeriklere yönlendirecek mesajlar serbest. Sadece link yasak o.O2
Burada neyin parası olup olmaması ile ilgisi var acaba? Kim karışıyor korsan oyun indirmelerine? Forumda ha link atmışsın ha program adı vermişsin. Bunu anlatmaya çalışıyor adam. Sen de anlamamakta ısrar ediyorsun.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Talha_x23

Burada neyin parası olup olmaması ile ilgisi var acaba? Kim karışıyor korsan oyun indirmelerine? Forumda ha link atmışsın ha program adı vermişsin. Bunu anlatmaya çalışıyor adam. Sen de anlamamakta ısrar ediyorsun.
Anladım, bende şunu diyorum; adamın parası yok diyelim ve bizde ona mecburen korsan önerisi yapacağız nasıl yapabiliriz böyle bir şey gelirse ? Yani korsan tavsiyesi yapma kaldırılırsa ?

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Yok
Ben anlamıyorum. Bu korsan konusuna neden bu kadar takıntılısınız? Oyun yapımcıları veya farklı firmalar bile bunu bu kadar umursamıyorlar. Fakat burada korsan aleyhine konuşmayı vazife belleyen herkes illa hayatlarında korsan içerik kullanmışlardır. Onu bırakın kullandığımız Windows bile orijinal değil çoğumuzun. Türkiye'nin alım gücünü göz önüne alırsak korsan kullanmak artık eskiden olduğu gibi bir tercih değil bir mecburiyet haline gelmiştir zaten.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Anladım, bende şunu diyorum; adamın parası yok diyelim ve bizde ona mecburen korsan önerisi yapacağız nasıl yapabiliriz böyle bir şey gelirse ? Yani korsan tavsiyesi yapma kaldırılırsa ?
Yapmayacaksın kardeşim, yapmayacaksın. Pardon da burası forum yani. Link paylaşmak zaten yasak, isim vermek de aynı kapıya çıkıyor zaten. Ondan dolayı mantık olarak onun da yasaklanması lazım.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
O zaman ben torrent den oyun indirdiğim zaman da korsan olmıycak
arkadaşının satın aldığı bir ürünü sana ödünç vermesi korsan değildir. bundan kar ederse korsana girer. torrentten "YASAL OLMAYAN YOLLARLA" oyun indiriyorsun. oyunu crack ile "KIRIYORSUN" eğer arkadaşının arabasını evinin önünden camını kırıp gizlice alırsan bu "HIRSIZLIKTIR". arkadaşın arabayı sana kendi isteğiyle verirse herhangi bir yasal düzenleme ihlali "YOKTUR". konuştukça batıyorsun. bence yapma.

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
arkadaşının satın aldığı bir ürünü sana ödünç vermesi korsan değildir. bundan kar ederse korsana girer. torrentten "YASAL OLMAYAN YOLLARLA" oyun indiriyorsun. oyunu crack ile "KIRIYORSUN" eğer arkadaşının arabasını evinin önünden camını kırıp gizlice alırsan bu "HIRSIZLIKTIR". arkadaşın arabayı sana kendi isteğiyle verirse herhangi bir yasal düzenleme ihlali "YOKTUR". konuştukça batıyorsun. bence yapma.
Herkesin kendi kararı piyasadaki en kral oyunları 1 kuruş vermeden oynadım şu kadar da pişmansam neyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,840
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom