🔥İndirim KOŞ i5 14400F RX 9060 XT 16 GB DDR5 Sistem 27.065 TL 🔥🔥🔥

Çok iyi fiyattı ama para olmayınca izledim 😅

Arkadaşlar sistemi aldım ama kule tipi soğutucuyu atlamışım uygun bişey önerebilirimisiniz

Agalar sistem geldi sonunda, her parça ayrı ilden kargolandı...
Neyse fanları kontrol edebiliyor muyuz?

Hangi kasa ile aldınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar sistemi aldım ama kule tipi soğutucuyu atlamışım uygun bişey önerebilirimisiniz

arkadaşlar sistemi alan arkadaşlara intelden bf6 kod verilecek satmak isteyen olursa birden fazla alacağım bu şekilde sistemi daha da ucuza getirmiş olabilirler dileyen özelden iletişime geçebilir..

Bugün firmayı aradım montajlıydı benim siparişte ram tedariğinde sıkıntı varmış onu beklediklerini bildirdiler. Hatta siparişim onaylandı yazıyordu müşteri hizmetleri faturanın kesilmediğini kesildikten sonra 4 ila 10 iş günü arasında montajın yapılıp teslim edileceğini bildirdi. Çok saçma iş yapıyorlar ben Konya'da yaşıyorum bir arkadaşa Konya'dan cihaz toplayıp göndermişler. Hakikaten garip firma

Bugün firmayı aradım montajlıydı benim siparişte ram tedariğinde sıkıntı varmış onu beklediklerini bildirdiler. Hatta siparişim onaylandı yazıyordu müşteri hizmetleri faturanın kesilmediğini kesildikten sonra 4 ila 10 iş günü arasında montajın yapılıp teslim edileceğini bildirdi. Çok saçma iş yapıyorlar ben Konya'da yaşıyorum bir arkadaşa Konya'dan cihaz toplayıp göndermişler. Hakikaten garip firma
hocam ben montajsiz istedim benim parcalarin hepsi daha gelmedi siz bir de montajli istemissiniz bu bekleme suresi normal bence

Geri