Neler Yeni

KOSOVADAN Sony Playstation PS5 Slim 1 TB Digital Edition ALMAK MANTIKLI MI ?

KOD5101

80+
Reaksiyon skoru
39
Arkadaşlar selam belirtmiş olduğum özelliklerde olanı alırsam 434 Euro'ya gelmiş oluyor vergi indirimiyle beraber sizce almak mantıklı mı ?

bunun birebir aynısı 19 a gelmiş olucak.

Arkadaşlar selam belirtmiş olduğum özelliklerde olanı alırsam 434 Euro'ya gelmiş oluyor vergi indirimiyle beraber sizce almak mantıklı mı ?

bunun birebir aynısı 19 a gelmiş olucak.
oyunlarını aboneligini karşılayacak kadar para kazanıyorsanız neden olmasın

oyunlarını aboneligini karşılayacak kadar para kazanıyorsanız neden olmasın
nasıl yani normal ps storedan dijital bir şekilde oyun almayacak mıyım ekstra ödeme mi çıkıcak bu işlerden çok anlamıyorum kusura bakmayın.

nasıl yani normal ps storedan dijital bir şekilde oyun almayacak mıyım ekstra ödeme mi çıkıcak bu işlerden çok anlamıyorum kusura bakmayın.
Hayır, istediğin gibi psn store'dan oyun alabilirsin abonelik vs başlatıp o şekilde de oynayabilirsin sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ps5 bozulan sorun çıkartan bir cihaz değil ama aradaki fiyat farkına da pek değmeyecek. Burada en azından aldığında bir faturası garantisi olmak zorunda ola ki cihaz bozuldu bir şey oldu teknik destek alırsın veyahut garantiye verebilirsin. Yada hiçbirisi olmuyorsa thh'e verirsin hakkını bir şekilde ararsın. Ama kosovadan aldığında sorun olursa ne yapacaksın ?

Gidip almaya değecek bir fiyat farkı olmuyor normal gezmeye gitmisken alacaksan ayrı

mantıklı

5k fazla vereceğine orda yer parayı
Sadece oraya gidip gelmek min 3 3.5k zaten uçak bileti yurtdışı çıkış harcı vb
Kalan 1.5 2 bin tlnin neyini yiyecek sadece ps5 almak için bu zahmete gerek yok kosovada gidip gezecek bir yerde yok zaten

hayır ondan bahsetmiyorum hocam

senelik aboneligi + oyunlar

psn plus extra + ea play 5.200 şuan

oyunların adedi ortamaa 2500- 3500 arası indirimde güzel fiyatlara oyunlar var ama eski oyunlar yeni oyunlar çok pahalı

yani bunları karşılayacak verecek paran varsa ps5 almak en iyisi ama karşılayacak gücünüz yoksa en kötüsü çünkü oyun yoksa ps hiç

1746368558894.webp

1746368584056.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,755
Üyeler
173,416
Son üye
Starrx
Geri