%10 indirim olunca bedava fiyat anlıyorum…bedava fiyat bu cihaz için bilginiz olsun.
%10 indirim olunca bedava fiyat anlıyorum…bedava fiyat bu cihaz için bilginiz olsun.
Kral ürünün alt versiyonu 70 bin tl . Bilen biliyor sen yüzde 10 a takılma%10 indirim olunca bedava fiyat anlıyorum…
Evet paylaştım65 incinde böyle bir indirim varmı
Merhabalar artık belirttiğiniz kod ile indirim olmuyor mu?
Şuan kullandığım 55OLEDC5ELB MODELİ C5E web e özel ürün Şuan bu ürün sitede 62.999 TL + TRC34 kodu ile 56699 TL ye geliyor ben kodla 61.500 e almıştım şuan 1 aydır kullanıyorum
bedava fiyat bu cihaz için bilginiz olsun.
Doğru görüntü ayarları ile harika bir cihaz.
Alan olursa uydu yayını için görüntü ayarı paylaşırım biraz zor tutturmuştum
Bu arada ürün Normal C5 in parlaklığı %10 arttırılmış versiyonu . Yurtdışı sitelerde C5 Pro diye geçiyor .
Tv olmuş 79 bin fiyatı uçmuşMerhabalar artık belirttiğiniz kod ile indirim olmuyor mu?
reis TV arayışındayım OLED alınabilecek en iyisi bu mu üzüldüm valla kaçırdıgıma o dönem de araştırıyordum hiç önüme düşmedi. şuan güncel fiyatlar 65-66k ARASI bu ve bunun A versiyonuunn @alitok1989 TRC34 kodu hata veriyor başka geçen bir kod felan var mı?
Şuan kullandığım 55OLEDC5ELB MODELİ C5E web e özel ürün Şuan bu ürün sitede 62.999 TL + TRC34 kodu ile 56699 TL ye geliyor ben kodla 61.500 e almıştım şuan 1 aydır kullanıyorum
bedava fiyat bu cihaz için bilginiz olsun.
Doğru görüntü ayarları ile harika bir cihaz.
Alan olursa uydu yayını için görüntü ayarı paylaşırım biraz zor tutturmuştum
Bu arada ürün Normal C5 in parlaklığı %10 arttırılmış versiyonu . Yurtdışı sitelerde C5 Pro diye geçiyor .
Kodu kaldırdılar normalde 2026 ya kadar geçerliydi sanırım burada paylaşınca satış çok olduysa firma kaldırdı . Normalde picodi den almıştım o kodu Tv konusunda 65S90F QD-Oled alamıyorsan bu iyi Samsung S90F nin 55 olanı QD değil o yüzden 65 dedim onun haricinde bu cihaz daha iyireis TV arayışındayım OLED alınabilecek en iyisi bu mu üzüldüm valla kaçırdıgıma o dönem de araştırıyordum hiç önüme düşmedi. şuan güncel fiyatlar 65-66k ARASI bu ve bunun A versiyonuunn @alitok1989 TRC34 kodu hata veriyor başka geçen bir kod felan var mı?
LG OLED55C54LA 55 inç 139 cm 4K OLED evo Smart TV AI Sihirli Kumanda webOS25,Uyd - 69.999 TLKodu kaldırdılar normalde 2026 ya kadar geçerliydi sanırım burada paylaşınca satış çok olduysa firma kaldırdı . Normalde picodi den almıştım o kodu Tv konusunda 65S90F QD-Oled alamıyorsan bu iyi Samsung S90F nin 55 olanı QD değil o yüzden 65 dedim onun haricinde bu cihaz daha iyi
62999 TLKodu kaldırdılar normalde 2026 ya kadar geçerliydi sanırım burada paylaşınca satış çok olduysa firma kaldırdı . Normalde picodi den almıştım o kodu Tv konusunda 65S90F QD-Oled alamıyorsan bu iyi Samsung S90F nin 55 olanı QD değil o yüzden 65 dedim onun haricinde bu cihaz daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
LG OLED55C54LA 55 inç 139 cm 4K OLED evo Smart TV AI Sihirli Kumanda webOS25,Uyd - 69.999 TL
https://www.vatanbilgisayar.com/lg-...-kumanda-webos25-uyd.html?utm_source=vtnShare