KOŞUN BU FIYATA KAÇMAZ BU PC (!)

kimse almadan ben alıyım (!)

Amaç satmak değil enayi avı bu arada linç istemiyom

Fotoğraf aşağı doğru parça parça yüklendi ekran kartına kadar 25k edebilir diyordum.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hem dolar hem boyle SeRbeSt BiyAsa SaAnE IsTeMiyOsan alma diyenler yuzunden ulke pahali 1k dokar sistemler var abd de dolar 25 lira mi da sen burada 25e satiyorsun vergi demeyin bana abdde de var vergi ulke cokuyomu dusuk vergiden HAYIR ama bizde aldigimiz seyin neredeyse yarisi vergi vergi sen pc mi aliyorsun saraydan 1m2 mi
Oyuncu koltuğu ekran kartından pahalı.

Gaming masa da var.
1639413528660.png
de var istersen .d

hem dolar hem boyle SeRbeSt BiyAsa SaAnE IsTeMiyOsan alma diyenler yuzunden ulke pahali 1k dokar sistemler var abd de dolar 25 lira mi da sen burada 25e satiyorsun vergi demeyin bana abdde de var vergi ulke cokuyomu dusuk vergiden HAYIR ama bizde aldigimiz seyin neredeyse yarisi vergi vergi sen pc mi aliyorsun saraydan 1m2 mi
Gt 1030 var adam olana çok bile

1030 pc ye 25k vermeyende yani ne bilyim (!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,248
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri