Slayer109
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,576
Hocam siz ne diyorsunuz Babci de ultrada 120 FPS alıyoSatın almayın lütfen uzun zamandır böyle isikli sistem bekliyordum şey birde geyta 5 ile yedeye 2 açar mi abey
Hocam siz ne diyorsunuz Babci de ultrada 120 FPS alıyoSatın almayın lütfen uzun zamandır böyle isikli sistem bekliyordum şey birde geyta 5 ile yedeye 2 açar mi abey
Bu ısıklı ya iyi sistem dimi baksana ışığına kesin 25bin TL'yi hak ediyorHocam siz ne diyorsunuz Babci de ultrada 120 FPS alıyo
Hocam neler söylüyorsunuz 25 değil aslında 35 bini hak ediyor ama işte adam pek paraya ihtiyacı olmadığı için 25 e koymuşBu ısıklı ya iyi sistem dimi baksana ışığına kesin 25bin TL'yi hak ediyor
Dimi böyleleri kaldı mı bu dünya daHocam neler söylüyorsunuz 25 değil aslında 35 bini hak ediyor ama işte adam pek paraya ihtiyacı olmadığı için 25 e koymuş
Kalmadı hocam haklısınız adam çok iyi niyetli bir insanmışDimi böyleleri kaldı mı bu dünya da
YANINCI BİLGİSAYARI PUHAHHAHAHHAHAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hem dolar hem boyle SeRbeSt BiyAsa SaAnE IsTeMiyOsan alma diyenler yuzunden ulke pahali 1k dokar sistemler var abd de dolar 25 lira mi da sen burada 25e satiyorsun vergi demeyin bana abdde de var vergi ulke cokuyomu dusuk vergiden HAYIR ama bizde aldigimiz seyin neredeyse yarisi vergi vergi sen pc mi aliyorsun saraydan 1m2 mi
Bu bilgisayar ile yaninci olmak istiyorum sizce izlenir miyimKalmadı hocam haklısınız adam çok iyi niyetli bir insanmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
YANINCI BİLGİSAYARI PUHAHHAHAHHAH
ben arkanızdayım hocam rahat olursunuzBu bilgisayar ile yaninci olmak istiyorum sizce izlenir miyim
Sagolun aliyorum o zamanben arkanızdayım hocam rahat olursunuz
alınırAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hem dolar hem boyle SeRbeSt BiyAsa SaAnE IsTeMiyOsan alma diyenler yuzunden ulke pahali 1k dokar sistemler var abd de dolar 25 lira mi da sen burada 25e satiyorsun vergi demeyin bana abdde de var vergi ulke cokuyomu dusuk vergiden HAYIR ama bizde aldigimiz seyin neredeyse yarisi vergi vergi sen pc mi aliyorsun saraydan 1m2 mi
ekran kartı satılıksa verSiz daha benim sistemi görmemişsiniz.
LAN DOLAR 14 OLMUŞ JWAQĞODIJASIJDA![]()
DOLAR 9 ŞOK SİSTEM - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 960720986
DOLAR 9 ŞOK SİSTEM - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com