Neler Yeni

koşun engin dede abimiz yine toplamış

2mApoo

80+ Silver
Geçende benim 2.5k ya topladığım pc ye laf ediyor ağzının payını verdim ama cevap bile yazamadı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde sürekli aşağılyıcı kelimeler,argo vs kullanıyor zaten gelen disslerden belli :D

:D
AYNEN ANNEMİN NE SUÇU VAR. :(

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Oturdu konuşamadı bile :d
1615054798832.png

Bu Osman Soysal her yorumda bu adamı savunuyor :D Osman koçum ordaysan ses ver kaç para alıyorsun ?
1615054880662.png

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Geçende benim 2.5k ya topladığım pc ye laf ediyor ağzının payını verdim ama cevap bile yazamadı :D

Birde sürekli aşağılyıcı kelimeler,argo vs kullanıyor zaten gelen disslerden belli :D

:D
kısa birşeyler yazınca hemen siz çetesiniz o sununuz busunuz vesayre yazıyor ve ben ne uzun uzun yazdım haklı olduğumu kanıtladım bunu neye dayanarak söylediğini sordum ses seda yok işine gelmeyince cevap vermiyor like sayılarını gizliyor

Ekler

• 2021-03-05 (2).png
    2021-03-05 (2).png
    90.1 KB · Hit: 27

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kısa birşeyler yazınca hemen siz çetesiniz o sununuz busunuz vesayre yazıyor ve ben ne uzun uzun yazdım haklı olduğumu kanıtladım bunu neye dayanarak söylediğini sordum ses seda yok işine gelmeyince cevap vermiyor like sayılarını gizliyor
Bomboş bir adam işte...

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
teknoloji cahilleri toplama video yaparsa ne olur ?İşte sonuç.Buna inanıp alanlar da HaQQus 2 vakası yaşar.

Top Bottom