🔥İndirim Koton Kot Pantolon 206₺

Tamda ındırım beklıyordum.Umarım kalıtesı ıyıdır ılk defa kotondan alıyorum.Tesekkurler

Şu pantolonu giymek suç olmalı super skinny ne

Bu skinny pantolonlar ile rahat edemiyor insan. Şuan kotonun sitesinde indirim var. Gidin bol, rahat daha tarz gözüken şeyler alın.

Bacaklarım ınce oldugu ıcın dıgerlerı kotu duruyor maalesef
kanka asıl bacakların ince oldugu için bunları giymemelisin
şu tarz bişi giy vallaha daha iyi olucak geçn ay 700 tl civarı idi indirimle 450e kapattım pişman değilim super skinny ne vallaha kangren olursun bişi giycen diye hem bacaktan hem emanetten olma kargo giy loose fit giy biraz geniş olsun şuan ki moda bu hem tavsiye sadece

şu tarz bişi giy vallaha daha iyi olucak geçn ay 700 TL civarı idi indirimle 450e kapattım pişman değilim super skinny ne vallaha kangren olursun bişi giycen diye hem bacaktan hem emanetten olma kargo giy loose fit giy biraz geniş olsun şuan ki moda bu hem tavsiye sadece
Keten en iyisi ya. Zaradan bakın bi kaç keten modeline. Bütçe kısıtlıysa. Düşük fiyatta benzer kalite olmasa da model olarak benzer bir şeyler bulabilirsiniz.

şu tarz bişi giy vallaha daha iyi olucak geçn ay 700 TL civarı idi indirimle 450e kapattım pişman değilim super skinny ne vallaha kangren olursun bişi giycen diye hem bacaktan hem emanetten olma kargo giy loose fit giy biraz geniş olsun şuan ki moda bu hem tavsiye sadece
https://www.koton.com/loose-fit-jean-pantolon-steve-jean-acik-indigo-3789566-1/
al hatta sitesinde direkt bu var kap geç şimdi bakınıyorum bende güzel şeyler var vallaha çirkin giyinmeyin lütfen hem bu havada dar giyilmez hemde biraz şık olalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Keten en iyisi ya. Zaradan bakın bi kaç keten modeline. Bütçe kısıtlıysa. Düşük fiyatta benzer kalite olmasa da model olarak benzer bir şeyler bulabilirsiniz.
kesinlikle kanka şuan koton lc ile zara aynı fiyat ve zara kat kat daha iyi bende oradan aldıgım oluyor ve gayette güzel parçalar çıkıyor indirimden hiç de pişman etmez zara

https://www.koton.com/loose-fit-jean-pantolon-steve-jean-acik-indigo-3789566-1/
al hatta sitesinde direkt bu var kap geç şimdi bakınıyorum bende güzel şeyler var vallaha çirkin giyinmeyin lütfen hem bu havada dar giyilmez hemde biraz şık olalım

kesinlikle kanka şuan koton lc ile zara aynı fiyat ve zara kat kat daha iyi bende oradan aldıgım oluyor ve gayette güzel parçalar çıkıyor indirimden hiç de pişman etmez zara
Piyasa çok garip bir hal aldı. Kalitesiz ile kaliteli aynı fiyat skalasında artık

Bak mesela hocam indirimden güzel parçalar çıkıyor demişsin karşıma zınk diye çıktı.
200 liraya pazarda tişört yok. Sadece Large beden kalmış fakat.
Tek sıkıntısı %100 pamuk olduğundan belki yaz ayında terletebilir.

Piyasa çok garip bir hal aldı. Kalitesiz ile kaliteli aynı fiyat skalasında artık
malesef kanka o yüzden bershka zara hep bakarım ve indirimde güzel parçalar çıkıyor koton lc colins gibi markalara bakmak çok saçmalık şuan almak için acelen yoksa. ben sabırlı biriyim ondan indirim bekliyorıum ve pişman da olmadım hiç açıkçası

malesef kanka o yüzden bershka zara hep bakarım ve indirimde güzel parçalar çıkıyor koton lc colins gibi markalara bakmak çok saçmalık şuan almak için acelen yoksa. ben sabırlı biriyim ondan indirim bekliyorıum ve pişman da olmadım hiç açıkçası
Ben de bu aralar şöyle keten pantolon arayışındayım. Güzel bir indirim yakalarsam kapıcam anında. Şuan 1000-1200 lira falan bi' tık düşse hazırda bekliyorum.

Geri