Neler Yeni

Kötü bir ünide bilg. mühendisliği okunur mu?

Arkadaşlar 156k sıralama yaptım ve bu sıralamada güzel okul yok tabii ki bilgisayar mühendisliği istiyorum. bu sıralamada düzce, dumlupınar,süleyman demirel,selçuk,karabük,atatürk ve erciyes ünileri gibi okullar var sizce böyle yerlerde okursam çok sıkıntı çeker miyim? Ve böyle okullarda okuyan arkadaşlar varsa bana özelden yazsın lütfen yardıma ihtiyacım var

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Bilen yok galiba kankam boşuna uplama istersen

LaMorte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, kamera, TV
Arkadaşlar 156k sıralama yaptım ve bu sıralamada güzel okul yok tabii ki bilgisayar mühendisliği istiyorum. bu sıralamada düzce, dumlupınar,süleyman demirel,selçuk,karabük,atatürk ve erciyes ünileri gibi okullar var sizce böyle yerlerde okursam çok sıkıntı çeker miyim? Ve böyle okullarda okuyan arkadaşlar varsa bana özelden yazsın lütfen yardıma ihtiyacım var
öğrenci tipleri ,hocalar, okulun tasarımı rahatlığı bile seni etkiler bunlar ilerde staj,meslek, eş adayları tarafından da yüzüne vurulur gitme derim.

Hliygase

80+
Belli başı üniversiteler harici hepsinin eğitim kalitesi aynı. İTÜ, ODTÜ gibi üniversiteler harici ben hepsini aynı görüyorum.
Üniversiteyi kazanmak ve bitirmek önemli değil, önemli olan bu süreçte insanın kendini ne kadar geliştirdiği, kendine neler kattığıdır.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
aslında bilg. müh. ve yazılım müh. okuldan çok kendini geliştirmenle ilgili. okula gitmeden de yazılımcı olma imkanın var.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
aslında bilg. müh. ve yazılım müh. okuldan çok kendini geliştirmenle ilgili. okula gitmeden de yazılımcı olma imkanın var.
Öyle bir imkan var diye okula gitmeyeceğim yorumun için çok sağol.
Mesaj otomatik birleştirildi:

öğrenci tipleri ,hocalar, okulun tasarımı rahatlığı bile seni etkiler bunlar ilerde staj,meslek, eş adayları tarafından da yüzüne vurulur gitme derim.
Haklısın ama 2. defa mezuna kalamam bir kere kaldım hayatımın hatasını yaptım. Çekmediğim dert kalmadı adam aklıllı ders bile çalışamadım. Tamam kimse optimum ortamda hazırlanmıyor ama iki günde bir kavga tehdit karakol ifadeyle uğraşınca insanın kafasında ders olmuyorki insan paranoyak oluyor

Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Eğitim kalitesine, Akedemik kadroya, imkanlarına ve yaptıkları başarıları araştırın.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Her şey sende bitiyor.Kendini geliştirip geliştirmemende olay.Elbette eğitimin kalitesi de var ama daha çok senin durumunda olan biri için şehrin önemi daha çok bence. seçtiğin üniversitelerin konumlarına bak bazıları dağın başında olabiliyor.Sosyal hayatın da önemli her şeyden önce. Selçuk ve SDÜye gittim okunabilir yerler.Digerlerini bilmiyorum

Top Bottom