ibobaran6333
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 432
arkadaşlar 1 hafta önce 40 downland 10 upload alıyordum son 2 gundur 0.98 downland 0.20 upload alıyorum bu kadar kotuleşmesi normalmi süperonline
Türknet'e geçin hocam Türknet'e. Tek diyeceğim budur.arkadaşlar 1 hafta önce 40 downland 10 upload alıyordum son 2 gundur 0.98 downland 0.20 upload alıyorum bu kadar kotuleşmesi normalmi süperonline
yani kötüleşmesi normal çoğu kişi bu hızda alıyor ama müşteri temsilcisiyle konuşun evden çıkabiliyorsanız yada aile fertleriniz türkcell in bayisine gitsin orda arasınarkadaşlar 1 hafta önce 40 downland 10 upload alıyordum son 2 gundur 0.98 downland 0.20 upload alıyorum bu kadar kotuleşmesi normalmi süperonline
Bir güne mahsus bende hiç internet yoktu neredeyse. İSS sağlayıcım planlanmış altyapı çalışması olduğunu ve kısa süreli olduğunu söyledi. İkinci gününde eski hızlarıma kavuştum ve ayrıca modemin kablosuz performansı gerçekten vasattı. Üretici firma ile iletişime geçerek örüntülü bağalandılar. modem arayüzüne farklı ayarlar ve ıp ler atadılar.Olduğundan % 80 daha verimli oldu şuan modem mesela.yani kötüleşmesi normal çoğu kişi bu hızda alıyor ama müşteri temsilcisiyle konuşun evden çıkabiliyorsanız yada aile fertleriniz türkcell in bayisine gitsin orda arasın
Arkadaş İSS önerisi istememiş yaşadığı sorunu çözmeye çalışıyor. Lütfen sadece yazmak için yazmayalım.Türknet'e geçin hocam Türknet'e. Tek diyeceğim budur.