Kötü İnternet

ibobaran6333

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
432
arkadaşlar 1 hafta önce 40 downland 10 upload alıyordum son 2 gundur 0.98 downland 0.20 upload alıyorum bu kadar kotuleşmesi normalmi süperonline

arkadaşlar 1 hafta önce 40 downland 10 upload alıyordum son 2 gundur 0.98 downland 0.20 upload alıyorum bu kadar kotuleşmesi normalmi süperonline
yani kötüleşmesi normal çoğu kişi bu hızda alıyor ama müşteri temsilcisiyle konuşun evden çıkabiliyorsanız yada aile fertleriniz türkcell in bayisine gitsin orda arasın

yani kötüleşmesi normal çoğu kişi bu hızda alıyor ama müşteri temsilcisiyle konuşun evden çıkabiliyorsanız yada aile fertleriniz türkcell in bayisine gitsin orda arasın
Bir güne mahsus bende hiç internet yoktu neredeyse. İSS sağlayıcım planlanmış altyapı çalışması olduğunu ve kısa süreli olduğunu söyledi. İkinci gününde eski hızlarıma kavuştum ve ayrıca modemin kablosuz performansı gerçekten vasattı. Üretici firma ile iletişime geçerek örüntülü bağalandılar. modem arayüzüne farklı ayarlar ve ıp ler atadılar.Olduğundan % 80 daha verimli oldu şuan modem mesela.

Geçici bir düşüş olduğunu düşünüyorum yakın zamanda eski haline dönecektir bence.

Türknet'e geçin hocam Türknet'e. Tek diyeceğim budur.
Arkadaş İSS önerisi istememiş yaşadığı sorunu çözmeye çalışıyor. Lütfen sadece yazmak için yazmayalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,326
Üyeler
188,075
Son üye
ruzgargates
Geri