Neler Yeni

Kötü Kedi Şerafettin 2 çıkacak mı?

Çok severek ve beğenerek izlediğim Kötü Kedi Şerafetti'nin ilk filmi çok güzeldi.Fakat 2. film hakkında henüz bir detaya ulaşamadım internet üzerinden.Bu konuda filmi takip edip,bilgi sahibi olan var mı acaba?İkinci film ne zaman gelir?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Müneccim bulursanız selam söyleyin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Müneccim bulursanız selam söyleyin.
Bu nasıl cevap şimdi ya dalga geçer gibi.Bilgi sahibi olmak isteyen birine karşı böyle cevap yazmamalısınız.Sonuçta forumunda bir kural limiti var.Kötü söz ve kalp kırıcı olmak istemiyorum.Bilmem anlatabildim mi?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bu nasıl cevap şimdi ya dalga geçer gibi.Bilgi sahibi olmak isteyen birine karşı böyle cevap yazmamalısınız.Sonuçta forumunda bir kural limiti var.Kötü söz ve kalp kırıcı olmak istemiyorum.Bilmem anlatabildim mi?
İnternette yazmayan bir şeyi biz nasıl bilerim. Bizim de kaynağımız internet.

Gullwayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Tarık
Çok severek ve beğenerek izlediğim Kötü Kedi Şerafetti'nin ilk filmi çok güzeldi.Fakat 2. film hakkında henüz bir detaya ulaşamadım internet üzerinden.Bu konuda filmi takip edip,bilgi sahibi olan var mı acaba?İkinci film ne zaman gelir?
Animasyonların genelde ikincisi olmuyor ama çıkabilir ilerki yıllarda. Bende çıktığı gün izledim güzeldi

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Yapımcısının twitlerini vs takip et vs animasyolu filmler pek izlemiyordum küçükken izlediğim tek animasyon filmi arabalar serisiydi

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapımcısının twitlerini vs takip et vs animasyolu filmler pek izlemiyordum küçükken izlediğim tek animasyon filmi arabalar serisiydi
Gerçekten çok başarılı bir film bence Kötü Kedi Şerafettin.Arabaların da yeri ayrıdır tabi.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Gelmiş geçmiş en iyi animasyon filmi Spirited Away'dır. Net! (benim için hemen linçlemeyin :D )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,424
Üyeler
163,493
Son üye
harungiraz
Top Bottom