Zaten senden bu kafayla koyun değil kuzu olur.
Sana tek tek saydım, gel bir daha sayayım.
PSU iyi değil
SSD iyi değil
Işıklı olsun diye kasa koymuşlar 1000-1500 liralık RAM koymuşlar 3070 koymuşlar 18K yazmışlar. E bu düpedüz kazık sen de git ye.
3070, 2080 koydukları sistemlerin diğer parçaları nedir? Sistemde sadece ekran kartı ve işlemci mi bulunuyor? Ayrıca aynı fiyata çok daha kaliteli parçalarla sistem toplanıyorken neden İzoly tercih edilsin ki? Buraya kadar yüksek bütçede sattıkları sistemler için konuştum. Düşük sistemleri zaten baştan aşağı kazık. Milattan önce kalma işlemciler ve ekran kartlarını ışıklı kasa içine koyup satıyorlar. Aynı fiyata ileriye dönük APU sistemler alınabiliyorken kim neden bu sistemleri alsın? Hâlâ nasıl bir mantıkla savunuyorsunuz hayret ediyorum.
uzun bi inceleme yaptım izoly hakkında kötü yorumda iyi yorumda var ama kötü yorumlar dikkati mi çekti 1. 2. nesil işlemciler tarihten kalma parçalar satılıyor diye ama sitesine girince gtx3070 gtx2080 1650super i3 10. nesil i5.10 nesil ryzen 5,7 gibi yüksek nesilli işlemciler anakartlar sattığını da gördüm insanların koyun sürüsü olduğunu fark ettim adamların sitesini inceledikten sonra parası olana da olmaya da bilgisayar sattıklarını anladım yorumlarda 3470 alanlara laf ediyorlar ama insanlar anlamıyor ki parası ona yetip aldı. eğer piyasada 1. nesil 3. nesil işlemciler olmasaydı ülkenin yarısından çoğunda bilgisayar falan olmazdı ve testlere baktıktan sonra o tarz düşük nesillerde kasmadan popüler olan lol cs valorant oynadıklarını gördüm bu yüzden bu kötü yorumların boş olduğunu düşünüyorum artık gereksiz bi algı oluşturulmuş paran varsa git itopyadan msi dan 10.000tl ye al bilgisayarını zaten boş yoruma gerek yok bence.
Öncelikle gtx değil rtx gelelim konumuza insanlar izoly bilgisayarları 1k fiyata alsa sorun yok fakat i5 3470, rx 550 3k satıyorlar bu mu senin savunduğun, bilgisi olmayan insanlardan faydalanıp kazık atıyorlar yapma lütfen, i5 650+ gt 730'u 2.5k alan var bu mu senin savunduğun
yalnız onu atmamda ki amaç belli başlı popüler oyunları kaldıran en uygun sistem olması kardeşim anlamadığınız şu bazı insanların parası o ekran kartına yetiyor yoksa herkes 1650 ve üstü modeller almak ister