Köy Kedisi Nasıl Eğitilir ve Tüy Dökmesi Nasıl Önlenir?

Aslan, kaplan terbiye videolarını izle 🤣 Kedi dediğin nankör olur, terbiyeye gelmez.

Eğitim dediğiniz tuvalet eğitimiyse çok basit hayvanın patilerini 1-2 dakika kum kabındaki kuma sürttür benim 3 kediyede öyle alıştırdım tekte anladılar zeki hayvanlar

Merhaba. Benim ölen dedemin bahçede beslediği bir kedi var ve bu kediyi annem evde istemiyor. Bu kedinin tüy dökmesini nasıl önlerim?
Önerilerinizi beklerim.
Not:kedi tekir cinsten ve köy kedisi eğitimi nasıl yapılır bunun?
Tüy Dökmesisini Engellemek İçin Günde 2 Defa Taramanız Yeterlidir Ben Öyle Yapıyorum

kediyi nasıl tam eğitmeyi düşünüyorsunuz acaba köpek gibi komut dinlemiyor ki hayvan
Komut dinlemesi için değil. Evi pisletmemei ve tırmanarak gibi bir şey düşünmeyecek sahibinin amacının kötü olmadığını anlaması için...

Cins mi? yoksa köy kedisi mi? Benimki köy kedisi...
Benimkide Sokak Kedisi Reis Şu 4 Renklilerden
IMG_20250305_201247.webp

Nasıl eğittiniz? Anlatabilir misiniz? Ben zaten videolara bakıyorum ve evde muhabbet kuşu var bir şey olur mu? Nasıl kuşlarla iyi geçinmesini sağlarım?
Eğitmedim Ben Ama Kendisi Hiç Saldırgan Değil Kuşa Saldırabilir Kuşu Saldığınızda Kediyi Başka Bir Yere Kapatın Benim Hamsterim Vardı Ona Saldırıyordu Kedi

Eğitmedim Ben Ama Kendisi Hiç Saldırgan Değil Kuşa Saldırabilir Kuşu Saldığınızda Kediyi Başka Bir Yere Kapatın Benim Hamsterim Vardı Ona Saldırıyordu Kedi
Fotoğrafta mazlum mazlum bakıyor

Geri