Neler Yeni

KPSS nedir ne deildir KPSS bilgilileri lütfen yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kağan KAYA
KPSS Nedir ?, KPSS Taban puanı kaç ?, KPSs ye girmek için napmam lazım?, kpss ye liseden hemen sonra girebilirmiyin... kpss bana anlatıcak birisi varmı polis olmak istiyorum kpss baraj puanını geçmem gerek 60 ama kaç üzerinden 60 veya sınava kaç yaşında giriliyor falan bilgim yok 60 baraj puanından başka yardımcı olur bilgi verirseniz iyi olur.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
İl
KPSS Nedir ?, KPSS Taban puanı kaç ?, KPSs ye girmek için napmam lazım?, kpss ye liseden hemen sonra girebilirmiyin... kpss bana anlatıcak birisi varmı polis olmak istiyorum kpss baraj puanını geçmem gerek 60 ama kaç üzerinden 60 veya sınava kaç yaşında giriliyor falan bilgim yok 60 baraj puanından başka yardımcı olur bilgi verirseniz iyi olur.
İlla bilen vardır ama internete yazsan daha net bilgi sahibi olmaz mısın ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Karaaslan
Kpss 3 farklı eğitim düzeyi üzerinden gerçekleşir. Bunlar ;
Lisans Kpss : 4 yıllık bir üniversite bitirdiğinizde bu sınav türüne girmek zorundasınız diğerlerine nazaran daha zordur. Her yıl yapılır.
Önlisans ; 2 yıllık bir bölüm bitirdiğinizde bu kpss türüne girersiniz orta zorlukta denebilir.
Lise Kpss ; En kolay kpss türü budur liseden mezun olduktan sonra direkt kpss girmek isterseniz 2 yılda bir yapılır tek yapmanız gereken liseden mezun olup zamanı gelince parasını yatırıp kayıt olmak.

Polislik konusunda bir bilgim yok ancak 60 puan almak kpss için zor değil.

majorw0w

80+ Silver

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
kpss kamu personel seçme sınavıdır
sınavda sadece sözel derslerden olurusnuz sınavlara
sınavın özelliği bildiğiniz gibi veya bilmediğiniz gibi genel kültür var
5 şık var

Top Bottom