sessizhissiz
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
hangisi daha iyidir başka öneriniz varsa belirtin.
Ben kraken te yi tercih ettim,bazı konularda void'e üstünlük sağlıyorhangisi daha iyidir başka öneriniz varsa belirtin.
mesela?Ben kraken te yi tercih ettim,bazı konularda void'e üstünlük sağlıyor
Ben kraken te yi tercih ettim,bazı konularda void'e üstünlük sağlıyor
Blackshark v2 x nasıldır?krakende bi maçta 10 hs atarken voidte 5 hs atılıyor mesela
Void Elite ile kafa kafayalar diye biliyorum. Hangisi ucuz ise onu tercih edebilirsiniz.Blackshark v2 x nasıldır?
blackshark v2 x nasıldır?Void Elite ile kafa kafayalar diye biliyorum. Hangisi ucuz ise onu tercih edebilirsiniz.
V2 X derim muhtemelen. Oyun için Void genel kullanım için V2 X. Kraken T.E.'ye yanaşmayın.blackshark v2 x nasıldır?
V2 X derim muhtemelen. Oyun için Void genel kullanım için V2 X. Kraken T.E.'ye yanaşmayın.
T.E iyi diye duymuştum incelemeleri falan gayet olumluydu. Neden t.e kötü?Oyun ve ses konusunda Void Elite başarılı. T.E önerilmiyor.
Sesi kötü direkt. Oyunda falan bir nebze iyi olabilir fakat genel olarak ses doğruluğu düşük bir model. Zamanında ben de incelemelere bakıp iyi diyerek öneriyordum maalesef.T.E iyi diye duymuştum incelemeleri falan gayet olumluydu. Neden t.e kötü?