Neler Yeni

Kreatin nasıl tercih edilir

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
messi
KREATİN alacağım 300 gramlık almak isityorum başlangıc sizce daha fazlamı almalıyım sadece başlangıc denemek için birde sizce aromalımı alayım aromazsızmı aromasızmı öneriniz varsa kreatin oda olur

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Arif
KREATİN alacağım 300 gramlık almak isityorum başlangıc sizce daha fazlamı almalıyım sadece başlangıc denemek için birde sizce aromalımı alayım aromazsızmı aromasızmı öneriniz varsa kreatin oda olur
Direk proteinocean'dan alabilirsin yanlış hatırlamıyorsam fiyatı en son gayet uygundu. Aromasız almanı tavsiye ederim çünkü aromalılar bir süre sonra çok mide bulandırıyor.

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
messi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direk proteinocean'dan alabilirsin yanlış hatırlamıyorsam fiyatı en son gayet uygundu. Aromasız almanı tavsiye ederim çünkü aromalılar bir süre sonra çok mide bulandırıyor.
aramasuz tercih edecektim bendede aralırnda 200 tl var deneme amaçlı aldııgm için böyle düşündüm olurmu sence

Ekler

• 1743892439702.png
    1743892439702.png
    58.8 KB · Hit: 22

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Arif
aramasuz tercih edecektim bendede aralırnda 200 tl var deneme amaçlı aldııgm için böyle düşündüm olurmu sence
Ben dediğim gibi aromalı pek tavsiye etmiyorum. Ama denemek istiyorsan dene tabii ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
KAAN ŞAHİN
sepetteki creatinden aldım tadı kötü değil bence alınabilir

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Eğer varsa creapure tercih edersen daha iyi olur,ekstra olarak bir şeye dikkat etmene gerek yok çoğu aynı zaten. Aromasız kesinlikle tavsiyemdir.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
bende kullanmak istemiyoprumda ucuz diye tercih ettim
Ilk 300 g ile etkisini gözler önunde görmezsin ama guc artisi hissedersin onun harici duzenli bir 5 6 ay kullandiktan sonra gözle görulur bir sekilde degisikligi görursun.

zxcvbnm

80+
protin ocın almani onermem bende ordan gırneatin aldıydım 9 ay sonra actim osturmuk kokusu geliyodu
Mesaj otomatik birleştirildi:

gırneatin kullanirkene dikkatli oluverecen ara verecen arayip vermeyecen (şaka🤣) neyse 31 gun kullaniver 14 gun ara ver

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,702
Üyeler
172,885
Son üye
Sikilache
Top Bottom