Neler Yeni

Kreatin sivilce yapar mı ?

xSparkua.

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
Sorduğum sorunun çok saçma oldugunu biliyorum normal şartlarda yapmaz fakat yaklasık 3 aydır kingsize kreatin kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yoktu hayatımda hiç bir değişiklik yapmadım sırtımda cok fazla sivilce ve kızarıklık cıkmaya basladı iltihaplı değil acaba yan etkisi ve ya içindeki bir şeye alerjim mi var nasıl öğrenebilirim yardımcı olabilir misiniz

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sorduğum sorunun çok saçma oldugunu biliyorum normal şartlarda yapmaz fakat yaklasık 3 aydır kingsize kreatin kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yoktu hayatımda hiç bir değişiklik yapmama rağmen sırtımda cok fazla sivilce ve kızarıklık cıkmaya basladı iltihaplı değil acaba yan etkisi ve ya içindeki bir şeye alerjim mi var nasıl öğrenebilirim yardımcı olabilir misiniz
Kreatinin yan etkileri şans işidir. Sivilce, saçlarda dökülme... Bazı insanlarda olur bazı insanlarda olmaz. Makalelerde kişi bazlı etki gösterdiğine dair kanıtlar var. Bunu anlamanın tek çözümü denemektir. Bir süre bırakıp deneyeceksiniz. Bende saç dökülmesi yaptığı için kullanmıyorum.

xSparkua.

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kreatinin yan etkileri şans işidir. Sivilce, saçlarda dökülme... Bazı insanlarda olur bazı insanlarda olmaz. Makalelerde kişi bazlı etki gösterdiğine dair kanıtlar var. Bunu anlamanın tek çözümü denemektir. Bir süre bırakıp deneyeceksiniz. Bende saç dökülmesi yaptığı için kullanmıyorum.
cok tesekkür ettim uzun bir süre ara vereyim değişiklik olacak mı

Top Bottom