Kredi çekip motor aldım iyi yapmışmıyım 👉🏻👈🏻

Kaporta Eray

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
534
Bigün bi mükellefime evrak almaya gittim kapıda bu motordan vardı. Abi versene bi tur dedim biraz sürdüm bu kadar zevkli bisey yok. Eve gittim düsündüm ertesi gün 25k kredi cektim 12 ay ödemeli geri ödemesi 30k yaza fiyatlar uçar diye düşünüyorum hevesimi atar satarım ne kâr ne zarar. Fiyatlar artar mı (geçen sene aynı motor 12kydı)
76224977-F860-4A91-A2A4-0DCC05512E27.jpeg

EB6AD36E-FDDC-4AFA-9D86-7A7DC709A7DD.jpeg

Hocam piyasayı falan bilmem ama foto faça duruyor hayırlı olsun.

Bu arada 100 TL'ye depoyu fulleyıp 1 hafta kopek gibi gezıyorum 80cc yaptırdım arı gibi dolaşıyorum bu konu herkesin bi tane alması için bi işarettir ASDĞPÖASDASPĞDÖĞASDÇPASD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam piyasayı falan bilmem ama foto faça duruyor hayırlı olsun.
Saol hocam insta pp yapılır mı

Bu arada 100 TL'ye depoyu fulleyıp 1 hafta kopek gibi gezıyorum 80cc yaptırdım arı gibi dolaşıyorum bu konu herkesin bi tane alması için bi işarettir ASDĞPÖASDASPĞDÖĞASDÇPASD

Kışın donarken gelen pişmanlık hissi

Bigün bi mükellefime evrak almaya gittim kapıda bu motordan vardı. Abi versene bi tur dedim biraz sürdüm bu kadar zevkli bisey yok. Eve gittim düsündüm ertesi gün 25k kredi cektim 12 ay ödemeli geri ödemesi 30k yaza fiyatlar uçar diye düşünüyorum hevesimi atar satarım ne kâr ne zarar. Fiyatlar artar mı (geçen sene aynı motor 12kydı)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun bu aralar benim de böyle bir niyetim var

Ben de bilgisayari satip mi alsam ne yapsam arkadaş, ama bu kesmez beni eminim daha çok isterim ben :D

amcalar beğendi. ehliyet istemiyormu 80cc olunca

Vallahi yapılır hocam temiz foto olmuş.

abi alt üst termal içlik aldım, decathlondan termal yüz maskesi aldım bide eldiven aldım değişik bi malzeme sadece gözlük lazım onun harici kalorifer gibiyim....
kanka şey, bir şey daha alınmalı..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,413
Üyeler
184,308
Son üye
DonanımBOYs
Geri